mariekevermeer's Journal, 10 March 2018

Net de bloemkoolpizza gemaakt van de site van Elntien. Hij smaakt heerlijk, alleen de bodem wordt niet knapperig.. Iemand tips?

4 Supporters    Support   

Comments 
lekker! ik ook net Bloemkoolpizza gemaakt. Andere site, maar ook nog wat puntjes die ik volgende keer aanpas. heel goed de bloemkool uitknijpen bijvoorbeeld. 
10 Mar 18 by member: Rensie 1111
Heb je eerst de bodem ‘kaal’ gebakken..? 
10 Mar 18 by member: elntien
Ja, zelfs 20 minuten ipv 10. Had de bloemkool ook in kleine porties uitgeknepen, maar misschien dat mijn bloemkool iets groter was. Ik heb nog een ongebakken bodem liggen voor morgen, wat kan ik hier nog het beste doorheen doen? Nog een ei of wat speltmeel? 
10 Mar 18 by member: mariekevermeer
Ja ik denk dat je bloemkool mssn dan nog iets te nat was.. het midden zal ook niet heel knapperig worden, maar de randen wel.. in de pizzaria is het midden ook niet knapperig..☺️ ik zou er dan denk ik nog wat meel door doen, zodat het wat droger wordt.. 
10 Mar 18 by member: elntien
meestal helpt het ook door er wat "gewone" kaas (geraspte belegen bijv) doorheen te doen, die wordt nl crispy als je m bakt 
10 Mar 18 by member: Elfje69
bloemkool in de mixer fijn malen en dan in een ovenschaal in de magnetron 10 minuten. de bloemkool wordt zo gaar zonder dat het nat is of uit het water komt 
11 Mar 18 by member: Skaandorp

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



mariekevermeer's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.