Hobbitti's Journal, 23 December 2017

Jouduin tänään käymään oikeen TK:ssa ku nii jäätävä ylävatsakipu et iha oikeesti luulin et kuolen. Sappikohtaus kuulemma. En tiedä onko tällä dietillä tai muuten nopeella painonpudotuksella osuutta asiaan mut toinen samantyyppinen oli viime viikolla ja kummallaki kertaa olin kananmunavoileipää syöny aamupalaksi. Ny on sit Litalginia kaapis.

Diet Calendar Entry for 23 December 2017:
1047 kcal Fat: 34.92g | Prot: 85.63g | Carb: 97.36g.   Breakfast: Atria Hunajapaahdettu Broilerileike, Valio Oltermanni 17%, Paprika, Keitetty Kananmuna, Salaatinlehtiä, Fazer Täysjyvä & Lese Paahto, Vihreä Tee. Lunch: Cambridge Cranberry Flavoured Crunch Bar. Dinner: Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Hirvenliha, Keitetyt Porkkanat. Snacks/Other: Karl Fazer Milk & White Chocolate, Tee (Haudutettu), Pakastevadelmat (Makeuttamattomat), Kananmuna, Cambridge Pirtelö Banaaninmakuinen. more...

   Support   

Comments 
:/ Mun äidillä toistui noi ihan hurjina, tietyt ruoat pahensi, etenkin rasvaiset. Nyt on sappi poistettu ja kohtaukset jäi sen siliän tien. 
23 Dec 17 by member: Cilatus
Mulla poistettiin sapporakko 3 kk sitten, juurikin oli noita jäätäviä sappikohtauksia. Litalginia ei silloin ollu valmistajan takia saatavilla niin pääsi pikaisesti leikkauspöydälle. Toivottavasti lääkäri mainitsi kyseisen lääkkeen vaarallisista haittavaikutuksista.  
23 Dec 17 by member: Twisted24.7
mullahan nousi maksa -arvot kolminkertaiseksi 😓 
23 Dec 17 by member: mirja.kalliosaari
Toivotaan ettei tulis toistuviksi. 😕 Joo kyllä sanottiin apteekissa et vain tarpeen vaatiessa kannattaa ottaa ja jos tulee pahoinvointia nii ottaa heti lääkäriin yhteyttä. 
23 Dec 17 by member: Hobbitti
Äääk! Onneks ei oo tullut tollasia, vaikka syön tosi paljon rasvaa. Ei kai toi Cambridge mikään rasvadietti ole? 
23 Dec 17 by member: J0hQ
Se toimii kalorivajeella kuudella eri tasolla eli pointti on nostaa kalorimäärää tasoilta ylöspäin liikkues ja lopulta ”osata syödä oikein”. 
23 Dec 17 by member: Hobbitti
Onneksi multa on koko sappirakko poistettu niin eipähän tarvi miettiä rasvan syönnin rajoittamista. Mun sappikohtaukset (oli täynnä kiviä) oli sellaisia kiputiloja ettei niitä toivoisi pahimmalle vihamiehellekään (tai no okei, ehkä joillekin 😂 ) kandee olla varovainen syömiseen kanssa jos taipumusta sappikohtauksiin. Isältä kohtaukset meinasivat viedä hengen. 
23 Dec 17 by member: superfuel
Ei oo koskaan aikasemmin ollu, viime viikolla ekan kerran. Senki takia mietin josko tällä laihdutuksella vois olla jotai vaikutusta asian kans. 
23 Dec 17 by member: Hobbitti
Nyt vähän mutulla kommentoin, mutta muistaakseni karpatessakin joillain lähti jo valmiiksi olemassa olleet sappikivet liikkeelle ja tuli kipuja.... mutta oliko toi sappikohtaus nyt muuta kuin kiviin liittyvää? Toivottavasti ei enää toistu 🤗 
23 Dec 17 by member: J0hQ
Lääkäriltä yritin kysyä et onko aiheuttaja sappi itessään vai sappikivet niin sano vaan et kyllä sielä niitä kiviä on oireiden perusteella mut vasta jos kolmas kohtaus vielä tulee nii pitäis tilata aika et tutkivat lisää. 
24 Dec 17 by member: Hobbitti
Ultralla varmistavat ne sappikivet, pelkkä sappihan ei aiheuta kohtauksia vaan esim sapooitiehyihin jumiin jäänyt kivi. Mulla tutkittiin heti ensimmäisen kohtauksen jälkeen mutta muita oireita olikin ollu pitemmän aikaa. 
24 Dec 17 by member: Twisted24.7
Näin itekin arvelin sen olevan. 😄 No toivotaan ettei enää niitä tulis, todella epämiellyttäviä. Ja sit lisätutkimuksiin jos tulee. 
24 Dec 17 by member: Hobbitti
Paprika ja kurkku provosoi jostain syystä sappikipuja mun työkaverilla 
24 Dec 17 by member: mirja.kalliosaari

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Hobbitti's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.