Esra_1997's Journal, 08 October 2017

Waarom gaat het laatste beetje zo bizar langzaam🙄
148.6 lb Lost so far: 32.8 lb.    Still to go: 16.3 lb.    Diet followed reasonably well.
losing 0.8 lb a week

   Support   

Comments 
Gewenning, je lichaam raakt gewend aan je hoeveelheid kcal die je inneemt. Maar geen zorgen, je bent er bijna! Houd vol, je bent goed bezig :) 
08 Oct 17 by member: Winanda!
Met andere woorden: je speekt constant (iedere dag!) Je lichaam reserves aan. Hoe langer je dat doet, hoe meer je lichaam spaarzaam omgaat met die reserves! (Omdat je lichaam dan het opgeslagen vet al snel als belangrijk gaat beschouwen! (Omdat je vet nodig hebt om te overleven) Het enigste wat je daar voor kunt doen, is 1x per week 10% boven je adh te ge gaan eten, zo trick je je lichaam te denken dat er ook tijden van overvloed (van kcal. Zijn) en je lichaam niet zo spaarzaam met het opgeslagen vet hoeft om te gaan! Daarnaast geef je die + dag je stofwisseling een flinke boost, en is het in teorie makkelijker om meer en sneller af te vallen! Succes🍣🍕🍟🌭🌮🌯🍛🍡🍦🍜🍝🍧🍨🍿🎂☕🍰🍫🍮🍭 
08 Oct 17 by member: Zware dobber
In principe bouwt je lichaam nog liever spieren af (voor energie!) Dan die laatste vetreserves! (Als je lange tijd op een negatief energienivo hebt geleefd.(OVERLEEFD!) .........Omdat in (die lange tijd) van een negatief energienivo (voor het lichaam is gebleken) hoe superbelangrijk die vetreserves zijn om te (over)leven. Daarom moet je op het laatst het lichaam weer af en toe het idee geven, dat er ook weer tijden van overvoed (een positief of stabiel energienivo) eraan komen zodat die laatste vetreserves dus ineens minder belangrijk voor het lichaam worden!.......... Ik persoonlijk kan van een vetpercentage van 12% binnen 6 weken 6% maken (aftrainen!) Zonder overmatig spierverlies, en zonder een centje pijn of honger.  
08 Oct 17 by member: Zware dobber
20jaar (af en aan!) Met vallen en opstaan deze kennis opgebouwd! 
08 Oct 17 by member: Zware dobber

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Esra_1997's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.