Makeaa's Journal, 12 July 2024

Minä taidan jättää oman Fatsecret- matkani tähän. Onnistumisia ei ole ja takapakkeja tulee jatkuvasti. Salilla ei mene välillä millään niillä vastuksilla, joilla toisinä päivinä menee. En haluaisi bulkata, koska rasvaa on nytkin liikaa. Vyötärörasva ei ole muuttunut ollenkaan, eikä se vähäisellä syömiselläkään tunnu lähtevän. Syytän "huonoja" geenejä tästä, vaikka omilla teoilla pystyykin paljon vaikuttamaan.

Kiitän kaikkia jotka ovat tsempanneet minua matkani aikana. Hyvää kesää kaikille!

Diet Calendar Entry for 12 July 2024:
2563 kcal Fat: 114.65g | Prot: 99.29g | Carb: 270.31g.   Breakfast: Wasa Gluteeniton Näkkileipä, Elovena Annospikapuuro Kaura Kuitu, Wasa Gluteeniton Näkkileipä, Chiquita Banaani. Lunch: Kivikylän Kotipalvaamo Salami Aura Pizza. Dinner: Findus Kullanrapeat Kalafileet, Kotimaista Laktoositon Raejuusto, Wasa Gluteeniton Näkkileipä, Pirkka Suomalainen Kirsikkatomaatti. Snacks/Other: Karl Fazer Oat Choco, Karl Fazer Oat Choco, Fazer Minttucrisp. more...

10 Supporters    Support   

Comments 
En ole seurannut matkaasi, mutta näyttää siltä, että onnistumisia on matkan aikana tullut :) pidä kiinni terveellisistä tavoista, lisää hiljalleen hyviä tapoja edelleen ja nauti elämästä! Eivät kaikki tulokset ole näkyviä, terve elämä antaa iloa :-) 
12 Jul 24 by member: onnneli
Noo, onhan sitä pitkällä aikavälillä jotain. Nykyisiin tavotteisiin en taida päästä.  
12 Jul 24 by member: Makeaa
Joo näyttää että on ylimääräistä lähtenyt! jos paino on nyt ok...? keho jättää siihen painon. Voikohan miehillä niinkään hormonit häiritä , en tiedä. tsemppiä kovasti kuitenkin jos sovelluksen ajattelit sulkea. Terveydenhuollosta voi kysyä myös apua 
12 Jul 24 by member: Je Heino
#Je Heino Painolla ei sinänsä ole väliä, mutta kehonkoostumus se ongelma on. En ole nuorempana 60kg painoisenakaan ollut laiha.  
12 Jul 24 by member: Makeaa
Pikaisella selaamisella sun kirjauksia, veikkaisin että oot liian vähillä kaloreilla. Vaikka bulkki voi tuntua huonolta idealta, kun läskiä vielä on, niin silti kehität lihasta paremmin kun syöt enempi. Rasvan polttaminen energiaksi ja muuttaminen lihaksesi on todella nihkeää. Suosittelen että lisäät kaloreita 300-400 kcal päivää kohden kolmeksi kuukaudeksi ja sen jälkeen katsot, miten oot kehittynyt. Salitreenin tarkka seuraaminen on kans todella hyödyllistä.  
13 Jul 24 by member: jartzzza

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Makeaa's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.