Tjkrock68's Journal, 10 November 2023

liikunnnalla ja painonpudotuksella ei ole oikeastaan mitään tekemistä keskenään.
tunnin kova treeni salilla ja syöt 1-2 hillomunkkia niin hyöty on mennyt.
liikunnan hyöty on siinä että keho voi paremmin ja olo on virkeämpi. ei vaikuta painon putoamiseen oikeastaan mitään. mutta hauskaahan se on.
Se mitä ja kuinka paljon syö on paljon tärkeämpää. liput myös kuitenkin liikunnan puolesta mutta eri syystä kuin painonpudotukseen.
225.3 lb Lost so far: 12.8 lb.    Still to go: 15.9 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entry for 10 November 2023:
2448 kcal Fat: 17.45g | Prot: 131.97g | Carb: 219.96g.   Breakfast: Nescafe Kulta, Chiquita Banaani, Keitetty Kananmuna, Valio Oltermanni 17%, Snellman Delikana, Fazer Kaurapuikula, Muikku. Lunch: Kotimaista Rasvaton Piimä, Kotimaista Rasvaton Piimä, Kotimaista Kirsikkatomaatti, Parsakaali (Kypsennetty ilman Rasvaa), Rainbow Broilerin Fileesuikale, Perunamuusi (Kevytmaidosta), Kotimaista Rasvaton Maito, SportLife Nutrition Whey Protein Isolate Raw Cacao + Stevia. Snacks/Other: Koskenkorva Minttu, Olvi Tuplapukki. more...
gaining 1.5 lb a week

25 Supporters    Support   

1 to 20 of 25
Comments 
Se on kyllä just näin. Ihan hemmetisti pitäs paahtaa liikuntaa, että sillä laihtuisi. Pitäis olla työtön tai kilpaurheilija, että itse niin paljon pysyisi treenaamaan… itsellä ei mitään merkitystä tosiaan kulutuksella vaan sillä mitä tunkee suuhunsa 🙈 mutta huomaan liikunnasta sen, että henkinen hyvinvointi lisääntyy ja motivaatio syödä terveellisemmin, että jalka nousee sählyssä kivemmin kun on syönyt järkevästi eikä esim kerännyt nestettä koko viikon edestä mässäilyllä 😄 
10 Nov 23 by member: sydney.jo.
Mulla sillä on sen verran tekemistä keskenään, et pidän tärkeänä huolehtia, et saan tarpeeksi energiaa. Ei mulla oo tavoite syödä hillomunkkeja joka päivä muutenkaan, mut kun oon joskus vetäny jollai ”naisille suunnattu ruokavalio” hommilla dieettiä ja kalorivaje on sit 1500 ni ei kumma homma et on ollu dieetillä kamala olo 😂 
10 Nov 23 by member: AinaKui
Hillomunkki oli lähinnä vertauskuva kuinka pienellä huonolla syömisellä tuhotaan parin tunnin treenin ns. Painon pudotus. Käännetään asia toisinpäin. Kuka viitsi rehkiä rankasti pari tuntia saadakseen hillomunkin tai jotain vastaavaa palkkioksi. 
10 Nov 23 by member: Tjkrock68
Joo siis helpompi jättää syömättä se hillomunkki kuin liikkua se pois 😃 
10 Nov 23 by member: mss Mila
Kyllä se liikunta auttaa. Älykello näytti, että poltin 1500kcal 2 tunnin jalkatreenissä. Tosin, kyllä se dieetti on tärkein. Pudotin 10kg 10 viikossa, vaikka olin 2 viikkoa loukkaantuneena ja 2 viikkoa kipänä. Kun kalorit on kunnossa, niin ei siihen tarvita lisäliikuntaa. 
10 Nov 23 by member: Lift4Luka
miehillä periaatteessa on merkittämpi vaikutus, paino on pois enemmän lihaksista kuin rasvasta jos ei lihastreenaa samalla ja se harvemmin on toiveena😀. Naisilla lihasmassan menetys epätodennäkösempää. 
10 Nov 23 by member: Fit Bogler
Kiitoksia kaikille pitkästä aikaa mielenkiintoisista keskusteluista. Mukavaa ajankulua ja oppii aina jotain uutta. Tsemppiä porukoille 
10 Nov 23 by member: Tjkrock68
Ja yksi iloinen asia on että levossa ollessamme kehomme polttaa paljon kaloreita lämmöntuottoon ruuansulatuksen ja aivotoimintaan. Tämä viimeinen minulla ilmeisesti ontuu. Älkää olko itsellenne vihaisia välillä pienestä hyvästä iltapalasta tai herkusta. Ei maailma siihen kaadu. Ja painonpudotus jatkuu sitten huomenna. Terkkuja ja tsemppiä. 
10 Nov 23 by member: Tjkrock68
@Tjkrock68 otappa vaikka se munkkipussi pöydältä ja kato mitä siinä lukee. "Kalorit" ilmoitetaan kcal muodossa käytännössä poikkeuksetta eli kilokaloreissa :) jos oot syöny 2 kcal päivässä niin 🚑 sit siinä lukee myös kJ eli kilojoulet mut niitä ei täällä päin käytetä 
10 Nov 23 by member: arnoldina2066best
Joo arkikielen kalorit on oikeesti kilokaloreita, ihan oikein on. Sit toi ”pitää liikkua X että voi syödä Y” on lähinnä psykologisesti ihan kieroutunutta. Laihtua voi ilman liikuntaa mut jos hyvinvointi on tavoitteena kannattaa sekä liikkua että välttää tuollaista mustavalkoista ja pelkistävää ajattelua. Niin ”pitää kävellä kolme tuntia että saa syödä munkin” kuin että ”liikkumisella ei oo laihtumiselle väliä” suuntaan. 
10 Nov 23 by member: AinaKui
@AinaKui, @Arnoldina2066best ja @Fat Bogle ovat kaikki aivan oikeassa. 
10 Nov 23 by member: Lift4Luka
@AinaKui samaa mieltä 😁 mulle kyllä liikkumisella on aivan hillitön vaikutus painonpudotukseen. Kun liikun muutaman kerran viikossa ei tule mässäily mielitekoja kun saan dopamiinit siitä liikunnasta eikä tarvii etsiä niitä ruuasta. 
10 Nov 23 by member: arnoldina2066best
Arnoldina plus liikunta säätelee nälkähormonin (greliinin?) määrää just niin, että kun liikkuu, sitä erittyy vähemmän samana ja seuraavana päivänä 😄 Mulla on kanssa mässyhimoja paljon vähemmän, kun on muitakin työkaluja fyysiseen hyvään oloon, kuin vain se ruoka. Jos en saa liikunnan jälkeistä rentoutumista vedän ”ruokakoomat.” 
10 Nov 23 by member: AinaKui
Jos luitte aikaisemmat kirjoitukseni niin en missään kohtaa aliarvioinut liikunnan merkitystä vaan päinvastoin. Sehän on mielen ja kehon suhteen täysin kannatettavaa. Totesin vaan että pelkällä liikunnalla ei paino putoa. Tehokkain painonpudotus syntyy ruokailusta. Sen minkä syö ja sen minkä kulutta erosta. Kysymys ei ole pelkästään määrästä vaan laadusta. Anteeksi jos pahoitin jonkun mielen.  
10 Nov 23 by member: Tjkrock68
@Tjkrock68 ihan totta, loppujen lopuksi kyse on vain ja ainoastaan kalorivajeesta, sitä ei toki kannata unohtaa 👌 liikunta vaan monesti auttaa saavuttamaan kalorivajeen monilla sen eri keinoilla 😁 
10 Nov 23 by member: arnoldina2066best
Anteeksi ehkä virheellinen tieto. Kuvasin äsken arki rae purkin viivakoodin joka ilmoitti 100g/69kcal Ja tämä ohjelma ilmoittaa 100g/69cal. Tässä on ilmeisesti se virhe mistä puhumme nyt. Myönnän oman virheeni joka ainakin minulle tuli nyt vasta ilmi. Anteeksi ja tsemppiä kaikille. 
10 Nov 23 by member: Tjkrock68
Aamen👍 
10 Nov 23 by member: finfor
En ole missään vaiheessa ollut liikkumista vastaan. Käyn itsekin 3 kertaa viikossa kuntosalilla ja saunassa koska siintä tulee hyvä olo. En kuitenkaan merkkaa ylös kuntoilujani tänne vaan annamme niiden olla kuin bonuksina itselleni. Kunnon liikunta muutta rasvaa lihasksiksi eikä välttämättä painon pudotukseksi. Älkää liikkumista lopettako sen takia että paino ei välttämättäputoa Hyödyt kokonaisvaltaisesti ovat kuitenkin paljon suuremmat  
11 Nov 23 by member: Tjkrock68
Sehän on ihan tieteellisesti p osoitettu että liikunta ei laihduta. mutta kuten muutkin todenneet, silti kannattaa liikkua, se tekee hyvää mielelle ja keholle! 
12 Nov 23 by member: O-projekti
Tätä oon monelle sanonu, että ei ne pelkät "jumpat" riitä.  
12 Nov 23 by member: taru.annala

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Tjkrock68's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.