WildieWil's Journal, 10 May 2023

Vandaag de 3e dag en moet er nog wel weer een beetje inkomen. Het gekke is dat ik nu meer moet gaan eten dan ik voorheen deed (ik snoepte en snackte vooral). De app geeft het aantal calorieën aan die ik zou moeten nemen maar zit daar dik onder. Moet mijn voedingspatroon dus weer goed onder de loep nemen. Niet aanvullen met de foute dingen..Hoe doen jullie dat? Houd je je aan de aanbevolen hoeveelheid? Indien te laag, wat kies je dan of laat je het zo als het is? Benieuwd naar jullie ervaringen.

Diet Calendar Entries for 10 May 2023:
1677 kcal Fat: 56.15g | Prot: 91.98g | Carb: 198.31g.   Breakfast: AH Hollandse Aardbeien, AH Halvarine Goed Begin, Bolletje Volkoren Beschuit, Sinaasappelen. Lunch: De Ruijter Chocoladevlokken Puur, Van Wijngaarden Zaanse Halfvolle Mayo , Gekookt Ei, Cherrytomaten, AH Halvarine Goed Begin, AH Volkorenbrood. Dinner: AH Runder Biefstuk, Vita D'or Bakken en Braden, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), Witlof. Snacks/Other: Snack A Jacks Sweet Peanut Butter, Perfekt Amandel Speculaas, Optimel Vanille Vla 0% Vet, AH Magere Franse Kwark. more...
449 kcal Activities & Exercise: Samsung Health - 24 hours. more...

13 Supporters    Support   

Comments 
Ik zou eerst alles berekenen op www.happyhealthy.nl want deze site is hier niet zo heel betrouwbaar😊 
10 May 23 by member: dani.p2
Blijf boven je bmr eten en 500 onder je amr dan val je af. Maar dit word ook berekent op die website 
10 May 23 by member: dani.p2
Ik heb op happyhealthy mijn bmr en amr berekend. Ik eet koolhydraatbeperkt. Als ik onder mijn dagelijks aantal calorieën zit neem ik iets met veel eiwit b.v. Griekse yoghurt, een gekookt ei of kaas. Dat vult ook goed. 
10 May 23 by member: gien55
Ik ken de afkortingen AMR en BMR niet. Is BMR je ruststofwisseling, dus wat je dagelijks zou moeten eten om in leven te blijven? En die andere je dagelijkse behoeften berekend op leeftijd, gewicht, beweging etc? Dank voor je tip, ga daar even kijken. 
10 May 23 by member: WildieWil
Precies, ik probeer altijd rond mijn BMR te zitten. En naar je lichaam luisteren🤫. Plus zoals je nu bezig bent, gezond eten en niet teveel suiker/koolhydraten😊 
10 May 23 by member: Emma gaat sporten
Ik zit er wel onder, maar ik ben wel verzadigd en heb geen behoefte aan extra voeding. Dus ik luister vooral gewoon naar mijn lichaam. 
10 May 23 by member: KayleeKrul1
Dat had ik ook toen ik begon en omdat ik meer moest eten had ik ook geen hongergevoel maar wel zin in (suikerverslaving). Ik heb hier op fs geleerd over bmr/amr en probeer rondom mijn bmr te zitten. 
23 May 23 by member: PeetjePuk

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



WildieWil's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.