_ma_li_na_'s Journal, 04 March 2023

😔😢😭
Здається ніби невдача ходить за мною по п‘ятах.
Вчора був огляд у гінеколога, сказали полікістоз яїчників (спкя) і двухрога матка… що перше то проблема з овуляцією, а інше виносити дитину.
Не вже мені ніколи не взяти на руки свою дитину…
Чоловік дуже хоче дітей, а чи зможу я взагалі йому родити. Почнеться плакати, але це точно не допоможе.

20 Supporters    Support   

1 to 20 of 58
Comments 
Комусь ставили такий діагноз? 
03 Mar 23 by member: _ma_li_na_
я колись була на збереженні, зі мною лежала дівчинка через спкя, їй викликали овуляцію. Вона народила двійню, хлопчика і дівчинку. А взагалі в неї вже троє дітей. 
03 Mar 23 by member: olia.kr88
В мене були інші діагнози,але за можливість народити другу дитину ми боролися довгі 12 років. І таки народили. Борітеся - поборете. З висоти свого досвіду - не гайте часу, нервів і грошей, йдіть відразу до репродуктолога. 
03 Mar 23 by member: Наталья pl
Все буде добре, сходіть до ще одного лікаря 
04 Mar 23 by member: yanna2122
в мене така форма матки, проблем з вагітністю не було. Дізналась що в мене така форма вже після кесаревого розтину. 
04 Mar 23 by member: aa12170
Овуляция можно стимулировать .есть процедури искуственного оплодотворения . Без вихідних бситуацій не існує. В мене перша б внематочна. І уже 2 роки не можу завагітніти . Аналізи хороші здорова але не виходить . Будем робити инсеминацію . 
04 Mar 23 by member: anya179506
Так треба до репродуктолога гінеколог це туфта 
04 Mar 23 by member: anya179506
Коли я завагітніла, на першому узд мені виявили двурогу матку! Я була шокована. Але, сходила ще до двох гарних лікарів і вони не підтвердили! Сьогодні нашій дівчинці 1,7) тому не турбуйтеся завчасно, сходіть ще до лікарів! 
04 Mar 23 by member: alina22pesetskaya
Мені та моїй подрузі ставили діагноз беспліддя. Плакали разом. Але це не завадило нам завагітніти та народити здорових немовлят. Зараз їм по 16 років та ту історію з "беспліддям" згадуємо з посмішками. Тож перевіртеся ще у інших лікарів, перш ніж ставити собі цей страшний діагноз. Бажаю вам також народити здорове дитятко та з усмішкою згадувати це непорозуміння. 
04 Mar 23 by member: kvitochka2021
сходите к репродуктологу. Я медсестра, знаю что такие диагнозы не всегда значат невозможность беременности. Нужно грамотное планирование, все будет хорошо у вас 
04 Mar 23 by member: Stiyal
+ ДВУХРОГА МАТКА, я відчуваю по собі що мені погано, я починаю стримувати, всі мої думки прл вчорашній день, полікістоз яїчників і ще двухрога матка… 
04 Mar 23 by member: _ma_li_na_
Я зараз в Польщі треба шукати репродуктолога, україномовного знайти мабуть не реально. Планую похід ще до одного лікаря. Правда один візи на гривні це 4000 тисячі…. Не дешево. Дівчата як вас лікували полікістоз? Мені назначили протизаплідні таблетки.  
04 Mar 23 by member: _ma_li_na_
Наталя pl- ви зараз у Польщі?  
04 Mar 23 by member: _ma_li_na_
Я дізналася що у мене двурога матка вже після пологів. ніяких проблем не було. якщо ви в Польщі як біженць, то будь-яка лікарня, шо працює з державною страховкою NFZ, прийме вас безкоштовно. полікістоз - це дуже розповсюджений діагноз, не хвилюйтеся, його вміють лікувати. можете ще почитати Ольгу Білоконь, в інстаграмі, хоча, мабуть всі знають за неї 
04 Mar 23 by member: dariya1112
У моей мамы двурогая матка.. нас 4.. и были еще беременности, которые она прерывала.. Младший брат у них получился с первого цикла планирования в 34,5 года, когда у мамы осталось всего 0,5 яичника,все остальное вырезали.. А СПКЯ лечится или хотя бы контролируется.. тоже подруга несколько лет волновалась что из-за этого диагноза не выходит, а потом двое малышей под ряд , вот скоро рожать.. Могу пообщаться с ней, расспросить что да как она делала 
04 Mar 23 by member: nutri_mum
Мала теж такі діагнози. Полікистоз+ дворога матка. Народила двох дітей, тому це не вирок. Овуляцію стимулювали протизаплідними пігулками. Досить швидко все вийшло. Тому не впадати у відчай!!! Все буде 😉 
04 Mar 23 by member: Nelya!!!!
тримайтеся, головне лікуватися і вірити що у вас все вийде! 
04 Mar 23 by member: бедни анжик
Почни молитися. Кожен день разів 100 кажи в слух що народиш здорову дівчинку . Збувається💗 я просила хоча було пізно)) Чудеса є!!! 
04 Mar 23 by member: l.stoyko
Доброго дня! В мене те ж саме! 2 дітей вже. При чому при прийомі гормональних препаратів почали набрякати груди((( При першій вагітності допоміг циклодинон, але варто знайти гарного лікаря 
04 Mar 23 by member: katja.carjova
ДАРІЯ, а це NFZ це типу страхування, я маю статус укр, як знайти лікарню у які приймають по ці страховці, чи що це. Що мені потрібно мати аби огляд був безкоштовний диш песель укр, і все? Як записуватись на прийом ? Розкажуть будь ласка.  
04 Mar 23 by member: _ma_li_na_

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



_ma_li_na_'s weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.