lonnekevan toledo-henneveld's Journal, 20 January 2023

Was niet van plan om vandaag te gaan hardlopen i.v.m. het weer, maar zag een uurtje later dat het even droog bleef. Toch maar gegaan, alleen was het wel behoorlijk glad en nat en koud. Mijn schoenen waren doorweekt en mijn tenen waren net ijsklontjes.

Diet Calendar Entries for 20 January 2023:
1419 kcal Fat: 16.94g | Prot: 100.72g | Carb: 208.81g.   Breakfast: De Zaanse Hoeve Magere Kwark, Koffie, Mymuesli Superfruitmuesli, Banaan, Blauwe Bessen, Friesche Vlag Balance. Lunch: Danone Hipro Bosbes, Milner Minder Zout 30+, AH Volkorenbrood. Dinner: Stamppot andijvie met bacon, Heinz Ketchup zonder Toegevoegde Suikers, Optimel Drinkyoghurt, Milbona Skyr Blaubeere, Lidl Groenteschijf. Snacks/Other: AH Medjoul Dadels, Snack A Jacks Rijstwafel Barbecue Paprika, Nescafé Cappucino Cafeïnevrij, Dolce Gusto Cappuccino Light, Sultana Framboos, Friesche Vlag Balance, Koffie. more...
3345 kcal Activities & Exercise: Apple Health - 24 hours. more...

6 Supporters    Support   

Comments 
maar toch mooi weer gedaan! top hoor! 
20 Jan 23 by member: MDW80
verbrand jij zoveel trouwens dat je iedere dag ruim 3000 kcal verbrandt? snelle stofwisseling ofzo? of klopt de data van jouw apple watch niet? gewoon even nieuwsgierig.. 
20 Jan 23 by member: MDW80
Ik zou het niet weten. Ik kijk eigenlijk meer naar de inname en die wil ik rond de 1500 hebben, wat niet altijd lukt.  
20 Jan 23 by member: lonnekevan toledo-henneveld
Mandy, ik heb het eens in de gaten gehouden. Ik hou ‘s nachts ook een horloge (oude AppleWatch) om omdat ik mijn slaapritme in de gaten wil houden. Dus hij neemt de nacht ook mee. Ik dacht misschien telt hij dan dubbel omdat hij overdag ook aan staat. Heb hem helemaal uit gezet en dan blijf ik rond de 3100 zitten.  
26 Jan 23 by member: lonnekevan toledo-henneveld
Dat is echt veel, staat alles goed ingesteld? In je Watch gegevens? Lengte, leeftijd, gewicht? Ik heb Fitbit en draag deze ook 24/7. Maar kom op gemiddeld 2200 kcal wat redelijk klopt met happyhealthy berekening. Ik ben langer en zwaarder dan jou, en zou dus theoretische meer moeten verbranden. 🤷‍♀️ 
26 Jan 23 by member: MDW80
Ik ga er vanuit dat hij mijn gegevens van m’n gezondheid app over neemt😂. Ik ga dat als ik tijd heb eens uitpluizen 😂. Maar ik kijk er eigenlijk niet zo naar. Misschien gaat er in deze app niet helemaal iets goed en telt hij iets dubbel ofzo.  
26 Jan 23 by member: lonnekevan toledo-henneveld
🫣🤣🤣 
26 Jan 23 by member: MDW80

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



lonnekevan toledo-henneveld's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.