tintsu76's Journal, 21 October 2022

Onpa täällä tullu näköjään muillakin reilusti plussaa. Kehtaa laittaa omankin painonsa. Eikä edelleenkään johdu punttien nostelusta painon nousu. Tässä on tullu syötyä pullaa, jäätelöö, karkkia, suklaata jne 🙊... Kumpa saisin tämän katki 😮‍💨. Ruokien punnaaminen tuntuu työläältä 🤥 ja olenkin käyttänyt Muutos-Valmennuksen ohjetta käden mittaa 🤚. Hyvää viikonloppua kaikille ja tseppiääää 🤗😍🥳😺💌🍒🥀🐧🎂🕘⚽️🎆🐻‍❄️🤩🍏💓!!!
152.3 lb Lost so far: 24.9 lb.    Still to go: 13.4 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entry for 21 October 2022:
1442 kcal Fat: 50.32g | Prot: 84.06g | Carb: 146.55g.   Breakfast: Valio Kevytmaito, Paulig Kahvi, Kotimaista Kurkku, Arla Loputon Kermajuusto 17%, Dulano Keittokinkku, Keiju Margariini 60, Vaasan Ruispalat, Pirkka Appelsiini. Lunch: Borges Extra Virgin Oliiviöljy, Parsakaali (Kypsennetty ilman Rasvaa), Kukkakaali (Pakaste, Kypsennetty ilman Rasvaa), Rainbow Nuudelit Täysjyvä, Atria Kanankoipi. Dinner: Kotimaista Valkosipulinen Salaattikastike, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Rainbow Nuudelit Täysjyvä, Paistettu Kananmuna. Snacks/Other: Pirkka Sokeri, Valio Pehmeä Rasvaton Maitorahka, Pirkka Pakaste Pensasmustikka, Keiju Margariini 60, Vaasan Ruispalat, Kreikkalainen Salaatti, Pirkka Suomalainen Omena. more...
gaining 14.9 lb a week

21 Supporters    Support   

Comments 
Tämä on nyt mun mielipide ja tiedän että se mikä yhdelle sopii, ei sovi kaikille.. mutta minä, entinen herkkuperse, olen pudottanut reilut 45 kiloa painostani punnitsematta yhden yhtäkään suuhun mennyttä ateriaa. Eli ei se mahdotonta oo. Mulle sellanen kontrollointi mitä ruokien grammalleen mittaaminen tai kaloreiden tarkkaa seuraaminen vaatis, olisi kyllä mun kohdalla tehny tämän projektin mahdottomaksi. Eli tämä pitää tehdä just silleen kun itelle sopii. Mulle taas tärkeetä on ollu toisten kauhu eli päivittäinen itseni puntarointi. Sillä olen opetellut ymmärtämään miten mun syömiset ja liikkumiset vaikuttaa siihen mun elopainooni. 
21 Oct 22 by member: heepoxx
Samassa veneessä 🤷‍♀️ 
21 Oct 22 by member: nse4
Harvoin minäkin punnitsen mitään, herkkuja joskus. Vaikeaa on kieltäytyä varsinkin kahvileivistä☹️,! Tykkään leipoa ja kokeilla erilaisia reseptejä. Nyt on täytynyt hillitä sitäkin harrastusta, kun ei itse voi syödä! Makean himo on välillä ihan hirveä, silloin on pakko ottaa keksi tai joku pieni makea😁!  
21 Oct 22 by member: MargitAnneli
heepoxx hieno pudotus, onneksi olkoon 😃 !!! 
21 Oct 22 by member: tintsu76
Minä yritin jossain vaiheessa punnita. Siitä opin että käytin tolkuttoman paljon öljyä ruuanlaitossa. Huomasin myös että mun proteiininsaantini oli liian alhaista. Siirryin kookosmaidossa lightiin, vegepohjaista ns kermaa en löytänyt, koska kaikissa puteleissa lukee jotain hullua. Siirryin kevyeeseen ruokakermaan, joita ostan pienessä koossa. Aiemmin ostin kuohukermaa puolen litran pakkauksissa. Ja tällaisia pikkujuttuja kautta linjan.  
14 Nov 22 by member: Kakskyt veks

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



tintsu76's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.