Ellallaalaa's Journal, 02 September 2022

Mulla ei ole keittiövaakaa, mutta hoidan homman tälleen. 400g jauhelihaa jaettuna neljään osaan ja loput meal prep annosrasihoihin. Ei sil grammalleen ole vissiin väliä tuleeko noi tälle päivälle vai huomiselle?

Diet Calendar Entry for 02 September 2022:
2607 kcal Activities & Exercise: Apple Health - 24 hours. more...

18 Supporters    Support   

Comments 
Niin käytännöllistä 😊👍  
02 Sep 22 by member: wadelma
Noin toimin usein itsekin vaikka vaaka löytyykin. Jauheliha mulla tökkii kun tietää mitä kaikkea siihen jauhetaan mukaan 😛. Olen korvannut punaisen lihan jo vuosia erilaisilla häkäpapu- ja soijavalmisteilla. Niitä löytyy nykyisin todella hyviä. Eikä kaipaa yhtään possua tai nautaa. 
03 Sep 22 by member: pekkis61
Mun pitäiski vähentää tätä lihan määrää. Vois ottaa härkiksen kokeiluun! 😊 
03 Sep 22 by member: Ellallaalaa
Kannattaa kokeilla, vaikutti mulla heti kolestroliarvoihin laskevasti ja punaisen lihan liiallinen käyttö on syövälle altistavaa. 
03 Sep 22 by member: pekkis61
näin mäkin teen kaiken ruuan kanssa. en edes halua elää ruokaa punniten, joten arvioin. kokonaiskalorit ratkaisee, se meneekö huomenna 10 g enemmän kuin tänään ei ole mulle arjessa oleellista, kun en ole mikään fitneskisaaja. ja aina on kuitenkin paino alaspäin mennyt. Sit jos pitkään pysyy paikallaan, tietää että nyt on joko arvioitu väärin tai pitää miettiä kulutus uudestaan. itse haluaisin kuitenkin kaikista eniten löytää sen rennon otteen syömiseen ja oikeiden valintojen tekemiseen. en viilata kiloja alaspäin sotilaallisella kurilla. mutta kaikilla meillä on omat tapamme ja tietysti joillekin on helpompi punnita, jos muuten on hankala hahmottaa.  
04 Sep 22 by member: lady_luck
Arvioidessa tapaan kirjata painon yläkanttiin, niin ei mene pahasti metsään.  
05 Sep 22 by member: pekkis61

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Ellallaalaa's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.