Tieske74's Journal, 17 May 2022

Na 10 maanden revalideren van mijn knieletsel dacht ik t toch allemaal wel gehad te hebben. Knietje loopt weer soepel, conditie is prima, gewicht 20 kg lichter. Het kón natuurlijk ook niet goed blijven gaan, zowaar ik Tieske heet.
Sinds vorige week toenemende pijn halverwege mijn rug, ging niet weg, werd eigenlijk alleen maar meer. Gisteren huisarts bezocht want was een beetje bang dat t nierbekkenontsteking was ofzo, maar er blijkt een zenuw bekneld te zitten bij mijn lage thoracale wervels. Vandaag bij manueel therapeut geweest. Bij binnenkomst wilde ik een afspraak met hem maken: als hij mij geen pijn doet, doe ik hem geen pijn. Maar die garantie kon hij me niet geven. En dat heb ik geweten hoor!! Man man, tegen het plafond heb ik gezeten!!
Nu horizontaal, af en toe wandelen, op gezette tijden pijnstillers en oefeningen en Fingers crossed dat t snel minder wordt.

Diet Calendar Entry for 17 May 2022:
785 kcal Fat: 45.80g | Prot: 55.96g | Carb: 32.54g.   Breakfast: Isey Skyr Licht Gezouten Caramel. Lunch: Leev Low Carb Cracker Rosemary Seasalt, Zaanlander Kaas Belegen 48+, Lidl Gegrilde Achterham. Dinner: AH Gemengde Sla Melange, Jumbo Japanse Wokgroenten, Jumbo Zalmfilet met Huid. Snacks/Other: Hoogvliet Custard Cakejes, Babybel Protein 25+. more...

29 Supporters    Support   

Comments 
Wii, wat vervelend voor je. Beterschap ❤️‍🩹  
17 May 22 by member: annemiek rembil
Oei, pijnlijk!! Sterkte.. 
17 May 22 by member: Dappere-Dodo
Ik had écht aiiii getypt 🧐😂 
17 May 22 by member: annemiek rembil
Thx hoor Annemiek, ik snap de intentie😘 
17 May 22 by member: Tieske74
Wat vervelend zeg. Sterkte meid.  
17 May 22 by member: wendycarty
Balen!! Erg hè. Ik lig ook altijd te huilen bij de fysio. Heel vervelend. Sterkte!! 😘 
17 May 22 by member: ingridt
Ik ook Ingridt! En is het niet huilen dan wel vloeken.. Maar ik kan ook heel goed met die van mij erover praten. Tieske, ik had eens net even anders, Iemand zei toen dat ik mocht slaan als het pijn deed. (Als kind) Nou, dat hebben ze geweten! Dat mocht daarna bij nader inzien nooit meer. 😂🙈 Gaat het al wat beter met de pijn? 
17 May 22 by member: Dappere-Dodo
Zolang ik plat op mijn rug lig, kan ik de hele wereld aan!!  
17 May 22 by member: Tieske74
Sterkte 
18 May 22 by member: carolinequichou
🌹 
18 May 22 by member: annemiek rembil
Sterkte en dat het minder gaat worden cq weg zal gaan ( heb ook ‘ervaring’ met knie en lage rugpijn helaas ). 
18 May 22 by member: Peggy Eleonore
Wat vervelend, beterschap! 
20 May 22 by member: Akoessie
Dat is een understatement!! Inmiddels sinds gisterenavond sterkere medicijnen tegen zenuwpijn gekregen. Voel me zo stoned als een garnaal. Heftig spulletje!! Hoop dat t snel zijn werk gaat doen  
20 May 22 by member: Tieske74
@Tieske74 > Mag ik vragen wat jij voorgeschreven krijgt? Ik ben begonnen met een paar keer een kuur met de combinatie Pregabline en Baclofen en dat was een wereld van verschil. Sinds januari jl heb ik alleen Baclofen 10 mgr tabletten geregeld: dagelijks 1 tablet (die ik rond 22.00 uur inneem), want dan heb ik door profijt van om lekker te kunnen slapen. 
20 May 22 by member: Peggy Eleonore
Hey Peggy, Ik was vorige week zelf al gestart met Ibuprofen 400 mg en Paracetamol 1000 kg. Eerst 1x per dag maar dat is in een paar dagen 3x geworden omdat de pijn te heftig was. Aangezien ik van uit mijn werk bekend ben met middelen zoals amytriptiline en Lyrica was ik er niet echt happig op om daar mee te starten dus stronteigenwijze zuster Tieske ging het wel zonder proberen. Daar ben ik sinds gisteren van terug gekomen, heb in wanhoop de huisarts gebeld om er toch iets bij te geven. Dat is nu 2xdd Pregabaline 75 mg. En daarnaast dan nog 4xdd Paracetamol en 3xdd Ibuprofen. Heb wel een beetje het gevoel nu watten in mijn hoofd te hebben maar de meest hevige stekende pijnen lijken onder controle. Nog wel vaak van die kleine (ik noem het) waarschuwingsseintjes. Maar die zijn wel te hebben. Daarnet naar de fysio geweest en die heeft me ook ontspanningsoefeningen gegeven, die ook nog eens echt helpen. Voel me al 80% meer mens sinds gisteren  
20 May 22 by member: Tieske74

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Tieske74's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.