Gerrika G's Journal, 19 February 2022

Mijn streef van 80 op 20 maart wordt nog een flinke uitdaging. Morgen gaan we uit eten en over 3 weken ga ik met manlief een lang weekend weg met z'n 2tjes 🙄. Dan maar iets langer over doen genieten hoort er ook bij. Voor nu min 7 kilo in 7 weken, niet slecht vind ik zelf want ook hier zat af en toe gewoon lekker ongezond eten bij.

Diet Calendar Entry for 19 February 2022:
1296 kcal Fat: 84.88g | Prot: 70.49g | Carb: 57.86g.   Breakfast: Elinas Griekse Yoghurt, Dolce Gusto Café Au Lait, Freeway Cola Zero, Bifi Bifi. Lunch: AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Koolhydraatarm Brood, Rivercote Saucijzen Broodjes. Dinner: AH Ravigottesaus, Lekkerbekje. Snacks/Other: Pepsi Max Cherry, Jumbo Pittige Gehaktballetjes. more...

26 Supporters    Support   

Comments 
7kg in 7 weken is super! Geniet lekker van je etentje morgen, dan weer even knallen en dan ook weer lekker genieten van jullie weekendje weg. Je komt er echt wel, dan maar iets later 
19 Feb 22 by member: Wobbeltje!
Precies dat dus wobbeltje, ik kom er heus wel 😁 
19 Feb 22 by member: Gerrika G
Bent goed bezig. We willen altijd te snel afvallen. 
19 Feb 22 by member: s@ndr@1971
Dat is écht hartstikke goed, dus je kunt met volle teugen genieten ❣️ 
19 Feb 22 by member: annemiek rembil
Mijn diëtiste zegt:2 kilo per maand is prima. Alles meer is meegenomen. Moest ook ff slikken toen ze dat zei. Maar 1 kilo per week is eigenlijk toch prima idd. 
19 Feb 22 by member: Tieske74
Je bent goed bezig. Tussendoor even genieten en dan weer doorpakken. Je kan het 💪🏻 
19 Feb 22 by member: lonnekevan toledo-henneveld
Super goed juist joh! Ik vind het zelfs erg veel 
19 Feb 22 by member: keto_danny
Wauw, 7 kg in 7 weken, kan menig persoon van dromen.. ben al blij als ik 0.4 kg per week haal! 🤣 
19 Feb 22 by member: ♡°•.Tessa.•°♡
Ik kan ook extreem streng zijn voor mezelf, daarom is het goed dat ook ik af en toe uit de bocht vlieg. Ooit stond er "nog te gaan 6 kilo". Heb me dus weer lekker laten gaan de afgelopen 2 jaar 🤣🤣🤣 
19 Feb 22 by member: Gerrika G
Dat gebeurde bij mij dus ook.. kon gerust flink afvallen, maar uiteindelijk alleen maar zwaarder geworden.. daarom nu maar wat rustiger en hopen dat ik over een jaar (of 2) wel op gewicht zit en vooral blijf.  
19 Feb 22 by member: ♡°•.Tessa.•°♡
Gelukkig niet zwaarder dan het zwaarste ooit. Ik was ooit 97 kilo (ik ben maar 1.60) afgevallen tot 70 en weer bij gevreten tot 92. En nu dus weer naar beneduhhhhh 
19 Feb 22 by member: Gerrika G
Dat was bij mij ook altijd zo. Het is voor het eerst dat het mij lukt om het er ook vanaf te houden. Dat is nog moeilijker dan afvallen, kan ik je zeggen. 
19 Feb 22 by member: keto_danny
Lijkt me ook Danny, ik ben sowieso al een alles of niets typje dus geen idee hoe dat straks moet. I'll see it when i get there 💪 
19 Feb 22 by member: Gerrika G
Herkenbaar Gerrika, zwart/wit, alles of niets, de dood of de gladiolen. In het extreme soms. Maar daardoor wel het prototype jojo. Fijn als je die knop om kunt zetten maar aan de andere kant écht een valkuil!!  
19 Feb 22 by member: Tieske74
Ik woog ook 97 kg op mijn zwaarst, maar kwam ook door medicatie toendertijd.. en ook ik ging naar 70 kg.. 😄 (alleen ben ik 1.78) Terug naar 80 kg in een paar jaar, heb toen jaren rond de 78 kg - 80 kg gewogen, kreeg toen een hormoonspuit en antidepressiva, kwam 10 kg aan in rap tempo, en nu lukt het me eindelijk om de eerste kg's er af te krijgen. Maar gaat heeeeeel langzaam. Alleen voor het eerst in jaren, heb ik nu geloof ik eindelijk de goede tools gevonden die me het vertrouwen geven dat ik er kom. 😉 De reis is dus nog lang niet afgelegd wat mijn gewicht betreft.  
19 Feb 22 by member: ♡°•.Tessa.•°♡
Ik was ook dat alles of niets type, maar heb dat express doorbroken. Het hele leven bestaat uit keuzes, en ik heb er eindelijk voor gekozen, om nooit meer dik te worden. De rek in mijn huid is ook op. Altijd maar dik worden en afvallen, knapt je lijf, en vooral je huid, niet van op. Ik hou mij nu vast aan mijn (half) jaarlijkse plezier, dat ik nog steeds onder mijn streefgewicht van 65 kilo zit. Maar het blijft een gevecht! Alleen als ik nu uit de bocht vlieg, dan herpak ik mij, en zorg ik dat ik die calorieën elders weer minder eet. Ik ben dus wel de rest van mijn leven aan het calorieën tellen. Maar dat geeft mij ook een soort van houvast. 
19 Feb 22 by member: keto_danny
Ik ken het probleem. Ik ben in 2019 in 4 maanden 20 kg gewicht verloren, en daar zijn weer flink wat kg bijgekomen. Nu probeer ik het iets langzamer. 
20 Feb 22 by member: s@ndr@1971

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Gerrika G's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.