annetorvela's Journal, 17 October 2021

Onko tiedossa mitään edullista älykelloa/aktiivisuusranneketta.. Onko teillä kokemusta millaisia teillä käytössä? Harkitsen itse sellaisen ostoa, josta näkyis askeleet, uni, harjoitukset..Ja syke tietysti ja suomenkielinen olis plussaa..

Diet Calendar Entries for 17 October 2021:
1447 kcal Fat: 44.57g | Prot: 135.82g | Carb: 120.56g.   Breakfast: Valio Maitorahka Laktoositon, Leader Whey Protein+ Strawberry, Pakastemustikat. Lunch: Kariniemen Kananpojan Fileesuikale, Uncle Ben's Pitkäjyväinen Riisi (Keitetty). Dinner: Apetit Uunivalmis Kasvisgratiini, Apetit Uunivalmis Kasvisgratiini. Snacks/Other: Leader Whey Protein+ Strawberry, Pinaattiletut, Vaasan 100% Kauraleipä, Vaasan 100% Kauraleipä, Paistettu Kananmuna, Paistettu Kananmuna. more...
2723 kcal Activities & Exercise: Walking (slow) - 2/mph - 1 hour, Gym - 1 hour, Resting - 14 hours, Sleeping - 8 hours. more...


Comments 
Mulla ei ole mitään käytössä niin en osaa neuvoa 😄 varmaan se voi motivoida ja olla kiva lisä, itse en ole kokenut ihan välttämättömäksi (ja tykkään mun tavallisesta rannekellosta 😄)  
17 Oct 21 by member: Dietcoke6
Mulla on käytössä Apple Watch, mikä ei tosiaan ole hintansa puolesta järkevä ostos, mutta olen myynyt sieluni applelle ja sen takia tuo omena koristaa kaikkia laitteitani. Mutta suosittelen ilman muuta kellon hankintaa, se motivoi minut ainakin liikkumaan ihan eri tavalla. Tänäänkin tuli aamupäivän 9 kilsan kävelyn lisäksi vielä illalla tehtyä 3 kilsan kävely, kun piti saada treeniympyröihin lisää. Ihan siis sairasta, mutta samapa tuo mikä liikkelle mut saa😁 kilometrivauhtia on kiva kellosta seurata, pistää ainakin minut yrittämään lisää. Olen siis helposti huijattavissa. 
17 Oct 21 by member: heepoxx
Polarin Ignite itellä ja Vantage M vaimokkeella käytössä. Kohtuu hintaiset urheilukellot ja itse ainakin kokenut ominaisuudet hyviksi ja riittäviksi. Unen seuranta käsittääkseni urheilukelloista parhaimmalla tasolla Polarissa. Toki tämä on ensimmäinen kello itselle joten ei aika suppea näkemys itsellä, mutta varsin tyytyväinen olen ollut.  
17 Oct 21 by member: Korvaboosti

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



annetorvela's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.