tepe_00's Journal, 20 April 2021

Miten kauan odottelette ennen kuin vähennätte kaloreita jos paino ei muutu? Vajaat 2 viikkoa on menty noin 1700 kcal päivässä mutta paino pysynyt samoissa koko ajan. Tämä sovellus laskee mulle painon pudottamiseen 1900 kcal ja netistä löytyvät laskurit vaihtelee 1200 ja 1600 välillä joten niistäkään ei ole paljoa apua.

Diet Calendar Entries for 20 April 2021:
1346 kcal Fat: 24.13g | Prot: 142.90g | Carb: 137.78g.   Breakfast: Valio Profeel Proteiinirahka Puolukka-Vanilja, Paulig Kahvi, Kotimaista Rasvaton Maito. Lunch: Arla Apetina Classic 3%, Arla Apetina Classic 3%, Punasipuli, Kurkku, Rainbow Miniluumutomaatti, Rainbow Broilerin Fileesuikale, Valio Profeel Proteiinirahka Vadelma, Arla Kevyt Maito, Paulig Kahvi. Dinner: Punasipuli, Flora Kevyt ja Paksu, Rainbow Penne Rigate, Kotimaista Kanan Fileesuikale. Snacks/Other: Nuts About Nature Maapähkinävoi Smooth, Banaanit, Keitetty Kananmuna, Jenkki Hopeatoffee Ksylitolipastilli. more...
186 kcal Activities & Exercise: Samsung Health - 24 hours. more...

2 Supporters    Support   

Comments 
En osaa sanoa muuta kuin että olen samoissa painolukemissa kuin sinä ja syön normipäivänä 1700-1800 kcal, kahtena paastopäivänä viikossa noin 500. Paino laskeskelee nihkeästi n. 1/2 kg viikossa... Välillä ei sitäkään.  
20 Apr 21 by member: ritulissu
Mullakin tällä hetkellä tavoite työpäivinä 1700 ja vapaapäivinä 1500. Ajattelin mennä näillä vielä tämän viikon loppuun ja sitten karsia taas jostain. 
20 Apr 21 by member: tepe_00
Laskurit ei tiedä, kun yksilölliset erot on niin isoja. Kokeile syödä pari päivää enemmän. Mä aikasemmin laskin tosi nopeesti energiamäärää, kun jäi jumimaan. Aina se auttoi hetkeks ja sit piti vähentää lisää ja vielä lisää ja sit tajusin et ei voi olla fyysisesti mahdollista et kulutan alle 500kaloria päivässä. Nostin takas alkuperäiselle tasolle ja sit paino laski sillä taas. Jos parin päivän reilummin syöminen ei auta (tai paasto/vähäenerginen pariks päivää jos kiinnostaa ja sulle sopii), niin sitten mieti uudelleen. Kannattaa ottaa huomioon et kun kevenee niin tarve vähenee, mut runsaasti kuluttavasta ei tuu hidasaineenvaihduntaista. Kyllä kulutus on sun painoiselle samassa luokassa ku aiemmin oli isomman painoisena siinä luokassa. Siitä tiedät missä päässä tota mahdollista kulutustarvetta oot nytkin, tod.näk. 
20 Apr 21 by member: Fourteens
Ihan riippuu kuinka kova kiire on pudottaa painoo 🤔 Jos ei oo tyytyväinen tahtiin, niin sitten säätää joko aktiivisuutta (helpoin vain lisätä askelia päivään) tai pudottaa kaloreita. Kannattaa myös välillä kokeilla heittää yks korkeampi (+300-500kcal) päivä väliin jos sillä olisi vaikutusta. Muut päivät voi joko pitää samassa tai pudottaa tuon erotuksen alaspäin. Itse oon nyt mennyt viikon tai kahden viikon aina samoilla ja sitten säätänyt.  
20 Apr 21 by member: Santtu21
Nopsasti laskien laskurini.fi sivustin mukaan sinun kulutuksedi olisi 2026 kcal. Jos syöt 1700 kcal päivässä tekee se 300 vajausta. Tämä taasen tekee että kilon pudotus tarkoittaisi 23 päivää. Joten näkisin että kahden viikon ajan painon pysyminen samana menee normaaliin vaihteluun ja mittaustarkuuteen.  
20 Apr 21 by member: wes_2020

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



tepe_00's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.