mariekevermeer's Journal, 18 December 2020

Na twee weken in quarantaine te hebben gezeten mag ik vandaag eindelijk naar buiten. Ben er qua klachten nog goed vanaf gekomen. Mijn smaak/reuk zijn verdwenen en merk dat ik snel buiten adem ben. Juist nu ik het niet proef krijg ik steeds meer zin in ongezond eten, als ik het in mijn mond hebt stilt het alleen geen verlangens 😞
187.0 lb Lost so far: 92.4 lb.    Still to go: 10.6 lb.    Diet followed reasonably well.
losing 2.1 lb a week

31 Supporters    Support   

Comments 
Fijn dat je weer naar buiten mag. doe je wel rustig aan en hopelijk komen die reuk en smaak snel terug, zodat je toch nog een beetje van de feestdagen kunt genieten. 
19 Dec 20 by member: mayo.h
Blij dat je ook maar milde klachten had, reuk en smaak kwamen bij mij na 3 weken langzaam terug, hopelijk gaat het bij jou voorspoediger. Gekke is mosterd rook en proefde ik altijd nog wel. 🤔 Ik kreeg ook de tip mijn smaak en reuk te blijven stimuleren, zoals het ruiken aan een vers pak koffie net opengemaakt. Dat van de conditie herken ik ook wel, dat heeft wel wat weken gekost, maar komt goed! Beterschap voor laatste stukje! 
19 Dec 20 by member: john2110
Vervelend joh, houdt vol. Fijn dat je Iig weer naar buiten mag 
19 Dec 20 by member: AviaMar
Sterkte met de revalidatie, hou vol👊🏻👏je kunt het! 
20 Dec 20 by member: at.bokkies
Mijn smaak en reuk komt stilletjes aan terug, net als kwark proef ik al, alleen chocolade is gewoon zoet, de echte smaak proef ik niet. Ik ruik ook iedere dag aan flesjes badolie, dat heeft bij mijn vader geholpen. Ik hoop dat ik met de feestdagen wel weer beter proef 😊 Vind het jammer dat de sportscholen nu dicht zijn, anders konden ze me begeleiden met mijn conditie terug krijgen. Nu moet ik zelf thuis maar een beetje aanklooien 😅 Maar ook dat komt wel goed! 
20 Dec 20 by member: mariekevermeer
beterschap 
20 Dec 20 by member: chrisp72

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



mariekevermeer's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.