oke88's Journal, 01 February 2019

Wie o wie van jullie heeft haar of zijn streefgewicht bereikt en is ook echt daadwerkelijk tevreden met het resultaat? Of valt het jullie toch tegen en zijn jullie meer gaan afvallen? Ik zou graag wat willen lezen over jullie ervaringen hierin. 😊😊😊😍

8 Supporters    Support   

Comments 
Ik ben vooral benieuwd omdat ik dicht bij mijn streefgewicht 68 kilo zit. Voorheen had ik een mooi zandloper figuur (al zeg ik het zelf hahah) met dat gewicht maar ben nu 5 jaar verder en heb 2 zwangerschappen achter de rug dus.... Ik moet het nog zien 😅😍😆 
01 Feb 19 by member: oke88
Nog lang niet. 😳 Maar logisch dat je lichaam veranderd is na twee zwangerschappen, is niet niks! En zandloper figuur is mooi ja. Heb ik volgens zeggen ook.. Ik hoop dat je blij kunt zijn met hoe je er nu/straks uit ziet. ❤️ 
01 Feb 19 by member: Dappere-Dodo
Met kleding aan Ben ik altijd best tevreden met me zelf maar in bikini of ondergoed🤔 
01 Feb 19 by member: mijusudo
Heb wel foto's van toen ik mn streefgewicht was of zelfs lichter. Toen deed ik geen krachttraining en kon ik nog geen eens mn armen aanspannen, maar daar lijk ik wel dikker dan nu. (1kilo vet is in omvang veel meer dan spier). Dus ben benieuwd als ik 15 kilo lichter kan zijn.  
01 Feb 19 by member: PuttenJourney
Ik hoef nog maar een paar kilo en ik ben op zich tevreden met hoe het is/wordt. In eerlijkheid heb ik wel moeite met mijn borsten, dat zijn leeggelopen zakken vel. Met goede bh ziet het er wel redelijk uit maar zonder... Schaam me er echt een beetje voor en als ik ooit wat geld kan sparen dan sluit ik een reconstructie niet uit. 
01 Feb 19 by member: Magheteenonsjeminderzijn
Dik tevreden. Met 90-65-90 bijna de ideale maten voor een zandloperfiguur. Enige minpuntje: borsten en billen zijn wel minder stevig. Ben nog steeds volop aan het trainen. Maar hé... Ook bijna 55 jaar dus ik mag zeker niet klagen. 
01 Feb 19 by member: Tijmpje
Nog 1 kilo en dan zit ik op mijn streefgewicht en in kleren ben ik happy maar ik vermoed dat ik echt moet gaan sporten als ik ooit in bikini happy wil zijn want na 2 kids is m'n buik zelfs na al die kilo's niet strak.  
01 Feb 19 by member: Dag20
Mijn streef was 77.7 ik kwam van de 120 maar tevreden ben ik mist nu wil ik graag 68-70 of ik dan tevreden ben... ben bang van niet mijn buik is echt gaan hangen... nu maar flink sparen denk ik... sport nu veel maar dit ga ik niet meer weg krijgen 
01 Feb 19 by member: debbiestaps
Heb mijn streefgewicht bereikt van 63 kg, ik moest maar 3 kg afvallen. Ik blijf bijhouden wat ik eet en letten op de goede verhoudingen om dit gewicht te behouden. Daarnaast houd ik het sportprogramma aan. Ik had mijn sporten alleen uitgebreid met krachttraining, 2 keer per week hardlopen deed ik al. Ging vrij gemakkelijk, heel blij met FatSecret. 
01 Feb 19 by member: wombyjoey
60kg was mijn streefgewicht maar heb hem verlaagt naar 55. Over mijn bovenlichaam ben ik zeer tevreden maar niet over mijn benen. 
01 Feb 19 by member: lisaraaphorst
Heb vandaag mijn streefgewicht van 70 kg behaald! Ben opzich tevreden nu, maar niet helemaal. Zou graag iets meer ververlies zien en meer spiertoename. Daar ga ik vanaf nu hard aan werken 😃 
01 Feb 19 by member: xjem02x
heb m'n streef ruimschoots behaald. was al helemaal tevreden op dat punt!! kijk, elke vrouw heeft gewoon onzekerheden hoor. mannen ook natuurlijk! ik heb dus ook heus m'n baal punten ( los vel... ) maar was absoluut blij met het resultaat en wilde niet meer afvallen. is toch gebeurd, en begin nu redelijk tevreden te raken met wie ik nu ben. vind het juist lastig ineens zo dun te zijn  
01 Feb 19 by member: lgreinerart
Mijn streefgewicht was 65kg verlaagd naar 60 kg omdat bij mij het vet op Mn benen zit. Ik wil er nu nog 1,5 kilo onder gaan zitten zodat ik wat speelruimte heb. 
01 Feb 19 by member: margjeneeltje
Streefgewicht behaald, nu er iets onder om speling te hebben. Tevreden met mijn buik, jammer van de vetjes op mijn heupen/bovenbenen. 
01 Feb 19 by member: jong1432
Ik heb mijn streefgewicht gehaald maar tevreden ben ik nog niet. Ik had gehoopt dat ik iets strakker zou zijn, ik lubber meer dan dat ik wil. Nu weet ik ook wel dat je na 3 kids binnen 3,5 jaar en 6 jaar te veel gewicht hebben niet meteen weer terug veert.... toch hoopte ik op een wonder 😇 Mijn plan.... Nu even stabiel blijven en met april weer doorgaan voor nog een paar kilootjes zodat ik strakker/ vlakker word. Tevens ga ik dan weer twee keer per week hardlopen (ik ben een mooier weer loper, met deze lage temperaturen doet het ademen zo'n zeer dat ik met tranen in mijn ogen aan het hijgen bent). 
01 Feb 19 by member: Roosmarijn2108
Streefgewicht bereikt en helemaal happy! 57 kg bij 170 cm en 31 jaar jong... 👠 
01 Feb 19 by member: margrietje_87
Mijn streefgewicht van 60 kilo gehaald. Daar ben ik 3 kilo onder gaan zitten voor de schommelingen van een vreetbui of een etentje. Dan komt er bij mij al snel weer 2 kilo bij. Ik ben er tevreden mee. 
02 Feb 19 by member: lonnekevan toledo-henneveld

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



oke88's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.