Erkannnnnn's Journal, 28 November 2018

Skinny fatten nasıl kurtuluruz ??

6 Supporters    Support   

Comments 
6 ay sağlam bi bulk ve antrenman ile kas kütlesi koy koyabildiğin kadar hazır kış, 2-3 ay'lık definasyon ile istediğin sonucu alırsın. Tabi bunun asıl sebebi karb ağırlıklı beslenme, ona da çeki düzen vermen lazım.  
28 Nov 18 by member: Natu39
Teşekkürler şu an 5*5 programını uyguluyorum günde kaç kalori almalıyım sizce? 
28 Nov 18 by member: Erkannnnnn
Buna verilecek cevap tamamen atmasyon olur. Google'a BMR calculator yazıp bazal metabolizma hızınızı hesaplayın, üzerine gün için de çalıştığınız işe ve yoğunluğa göre yaklaşık kaç kalori yaktığınızı düşünüyorsanız onu da ekleyin, üzerine antrenman şiddeti ve rutininize göre yine kaç kalori yakıyorsanız aşağı yukarı onu da ekleyin. Amacınız kas kütlesi koymak olduğu için çıkan sonuca bi 500 kalori daha ekleyip onu tüketin. Kilo durumunuzu haftalık kontrol edin, baktınız hızlı kilo alıyorsunuz kaloriyi hafif düşürün, baktınız artmıyor kaloriyi hafif yükselterek kendi rakamanızı bulabilirsiniz. Başlangıçta yüksek karbonhidrat alımına bağlı hızlı kilo artışı yaşayabilirsiniz, su tutumudur, önemsemeyin.  
28 Nov 18 by member: Natu39
Spor geçmişinizi bilmiyorum ama kendinizi adapte olmuş, sinir kas bağlantısı kurabilmiş hissediyorsanız çift bölge, 5-6 hareket, 4-5 set, 10-15 tekrar aralığına ufaktan geçmenizi tavsiye ederim.  
28 Nov 18 by member: Natu39
Teşekkürler 😀👍 
28 Nov 18 by member: Erkannnnnn
Proteın agırlıklı mı beslenmek gerekıyor? Sanırım bılgı sahıbı olan arkadaslar var. Yardımcı olursanz sevınırım 
28 Nov 18 by member: zserrin
kas kütlesi koymadan yapılan aşırı cardio ve kalori kısıtlaması sonucu skinny fatten kurtulmak isterken daha hacimsiz bir skinny fat olursun. kilonu korumaya yönelik beslen ve sporunu yap. Zeytin yağı hindistan cevizi yağı gibi kaliteli yağları tüketmekten korkma salatana dök. kilon×1.7 protein al.  
29 Nov 18 by member: ardamert2122
🙏teşekkürler 
30 Nov 18 by member: Erkannnnnn

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Erkannnnnn's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.