squashbassie's Journal, 21 November 2018

Heeft iemand hier ook last van? Ben in vrij korte tijd ruim 20 kg afgevallen. Bevalt me super. Alleen heb ik het erg koud. Heb geen b12 vitamine tekort want ik ben slager!!Had het voor het afvallen nooit koud. Snap best dat ik minder vet heb (heb nog genoeg hoor) maar soms kan ik s'avonds niet in slaap komen vanwege koude voeten.

Diet Calendar Entries for 21 November 2018:
4790 kcal Fat: 166.29g | Prot: 182.14g | Carb: 320.70g.   Breakfast: Douwe Egberts Koffie, Douwe Egberts Koffie, Magere Yoghurt, Fruitsalade, AH Magere Melk, Notenmix (Ongezouten), Honing, Banaan, Lijnzaad. Lunch: Douwe Egberts Koffie, Paling, Pistolet. Dinner: Kaas, Geitenkaas, Camembert, Roquefort of Blauwe Kaas, Mayonaise, Frieten, Gegrilde Spareribs (met Saus), AH Excellent Eendenborstfilet, Gamba, Gebakken Mosselen. Snacks/Other: Eiwitreep, Anta Flu Dropmint Menthol, Jagermeister Jagermeister , Heineken Bier, Heineken Bier, Heineken Bier, Heineken Bier, Heineken Bier, Heineken Bier, Heineken Bier, Heineken Bier, Koffie, Molinari Sambuca, Port, Rode Tafelwijn. more...
3086 kcal Activities & Exercise: Showering - 5 minutes, Bicycling (slow) - 11/mph - 50 minutes, Sauna - 15 minutes, Squash or Handball - 45 minutes, Working - 3 hours, Sleeping - 8 hours, Resting - 11 hours and 5 minutes. more...

20 Supporters    Support   

1 to 20 of 32
Comments 
herkenbaar. alleen ben ik er nu in totaal 12 kwijt en nu hier voor de laatste loodjes. zelfs de opvliegers houden me nu niet warm 🤣🤣🤣 
21 Nov 18 by member: Yoo69
heb t ook!! echt erg veel last van. t doet gewoon zeer. minder vet.. dat is het echt 
21 Nov 18 by member: lgreinerart
Even warm douchen en dan zachte bedsokken aan! Een extra dekentje over je voeten. Ja, ik nog 'maar' 5 kg minder, maar ook koud. Je hebt een innerlijk jasje uitgedaan, dus zorgen dat je aan de buitenkant een extra jas aantrekt. Of vest, trui, hemd, thermoshirt... Knap hoor, 20 kg!!  
21 Nov 18 by member: Suzepluus
ook hier zó veel kou.... en idd vecasimic, echt voelbare koude handen, voeten én neus....  
21 Nov 18 by member: Miss079
B12 tekort heeft niks te maken met slager zijn hoor. Ik eet iedere dag of vlees of vis en eieren en heb een vitamine B12 tekort. Als je lichaam het op een of andere manier niet op kan nemen dan kun je slager zijn wat je wil maar dat zal je niet helpen. Laat het toch maar even controleren ! 
21 Nov 18 by member: hanneke2712
Ja, ook ik heb t altijd koud, haha ook een koude neus. Maar wat ook voorkomt, als ik op de bank lig met een fleece kleedje, mijn man zegt dat mijn voeten koud zijn. En ik voel dat dan niet. Misschien begin ik er aan te wennen?  
21 Nov 18 by member: annemiek rembil
Ik had het met periodes koud toen in zwaarder was. Nu heb ik het heel veel koud. mijn handen en voeten zijn dan ook heel koud. Het gebeurd ook wel dat mijn neus ook heel koud aanvoelt. Sokken in bed willen dan idd wel eens helpen om goed te slapen.  
21 Nov 18 by member: Zonnetje inhuis
Ik ook! 20kg afgevallen en altijd koude handen en voeten. Op mijn werk liep ik altijd met korte mouwen maar dat is nu ook niet meer te doen.  
21 Nov 18 by member: Meerke
Ik gebruik een pittenzak die je een paar minuutjes in de magnetron doet. Heerlijk! je valt zo in slaap! en electrische deken kan ook nog maar das niet specifiek voor je voeten. Kheb ook zo'n electrische voetenwarmer die je gewoon op de bank kan gebruiken. En lekker warme sloffen aan.  
21 Nov 18 by member: Theopipo
Hier in bijna 5 mnd nu 31 kilo kwijt en koudddddd🥶🥶🥶🥶. Komt ook omdat je lichaam andere prioriteiten heeft dan warm houden. Moet de calorieen gebruiken voor andere dingen. 
21 Nov 18 by member: jnathaliecc
Het viel mij gisteren ook op, en ik ben nog niet zo heel veel afgevallen. Ik heb een hekel aan kou, maar kon er altijd heel goed tegen. Ik las ook ergens dat je lichaam feitelijk in een stress situatie verkeerd als je gaat afvallen, dus wellicht reageert het op sommige dingen gewoon tijdelijk anders. 
21 Nov 18 by member: JannemanNL
Ik heb het ook altijd en eeuwig koud, zelfs als het buiten warm is. koude handen, voeten en koude neus. de rillingen lopen over mijn hele lijf en ik heb echt het gevoel dat ik dan nooit meer warm wordt. Ook heb ik soms 1 koude hand en 1 warme hand en ik heb veel last van dode vingers en heel soms tenen. Het gekke is wel dat als ik aan het sporten ben ik het dan echt bloedheet hebt en heel erg aan het zweten ben. Ook s`nachts heb ik heel erg warm. We slapen altijd met de ramen open en dan lig ik gewoon onder het donzen zomerdeel van mijn dekbed. en nog transpireer ik soms nog heel veel. Het lichaam is maar raar 
21 Nov 18 by member: 010Natalie010
weet niet of het er misschien ook mee te maken heeft maar mijn hartslag is in ruststand (overdag tijdens het werk, tja ik maak me denk ik niet zo druk overal om haha) heel erg laag gemiddeld zit ik op de 55 
21 Nov 18 by member: 010Natalie010
ik merk het ook wel dat ik het sneller koud heb maar ook aan mn koppie dus petje op buiten. mn haar heel kort dus ja dat voel je wel. zo ook weer vaker mn kol om. met slapen wel sokken aan maar verder geen pyjama. puur voor koude voeten. het is ook niet hoe meer kleren hoe warmer je bent. kaneel is ook een kruid wat je warmte geeft ooit gelezen en ja dat gebruik ik niet met mate maar vrij veel.  
21 Nov 18 by member: bianca114,7
Natalie.....s,nachts warm...overgang misschien 🔥 
21 Nov 18 by member: annemiek rembil
@Vecasimic Ik had het voor het afvallen ook vaak koud als ik thuis op de bank zat. Dus in ruststand. Maar op mijn werk liep ik zomer en winter in een t-shirt zonder het koud te hebben. Dat is nu echt anders, nu heb ik continu koud en ook koude handen,voeten en neus.  
21 Nov 18 by member: Meerke
Vorig jaar liep ik met vrieskou zonder jas of met open jas buiten. Daar begin ik niet meer aan! maar... wel altijd warme voeten. Wat ik nou weer vervelend vind is het gevoel van een druppel aan mijn koude neus, die alleen in mijn gedachten blijkt te bestaan.  
21 Nov 18 by member: MargreethT
Hier ook altijd koud. En vooral koude handen 
21 Nov 18 by member: TommeyLou
Toen ik nog niet wist dat ik een trage schildklier had had ik dode koude handen en voeten. En dan niet alle vingers en tenen 
21 Nov 18 by member: TommeyLou
@Vecasimic ja ook voor het afvallen had ik vaak koude handen en voeten. Maar lang niet zo erg als nu met die -20kg 
21 Nov 18 by member: Meerke

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



squashbassie's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.