Sandrrrrra's Journal, 17 November 2018

En av fastans stora problem är att det blir jobbigt så fort man får sömnbrist. Saker som sömn och motion ör hungerreglerande, vilket innebär att jag som nu är sjuk och sover dåligt går med konstant hunger. Igår sov jag 8h och var hungrig hela dagen fram till mitt mål kl 18. Idag sov jag också bara 7 h och är ännu hungrigare! Får jag däremot mina brukliga 10h sömn så känner jag inte av hunger alls. Lurigt det där. Får återuppta fasta när jag är frisk igen. Pallar inte med att vara hungrig.

Diet Calendar Entry for 17 November 2018:
1983 kcal Activities & Exercise: Fitbit - 24 hours. more...

7 Supporters    Support   

Comments 
fan katten, känns som om du testat alla varianter av dieter nu. 🤣 funkar fasta?  
17 Nov 18 by member: findus72
Hahaha...jo det gör jag nog 🙈😂 ang fastan så finns det väl en mängd fördelar men jag gör det mest av ren lathet. Tröttnade på att äta var tredje timma. Det blev sjukt mycket ätande. Samtidigt ville man hålla en viss makrofördelning vilket innebar att man långsamt målade in sig i ett hörn så man fick sitta och äta smör till kvällsmat för makrofördelningen inte skulle pajas 🤣🤣🤣 jag käkar helre 2 ggr per dag. Dagar jag inte tränar blir det 1 mål per dag. Är jag utvilad och frisk så är jag inte hungrig heller så fasta är ingen uppoffring eller ansträngning från min sida. Folk tror ofta att om man fastar så är man hungrig och plågad. Det är långt ifrån sanningen :) 
17 Nov 18 by member: Sandrrrrra
Jag försökte på mig 5.2 lite över 1 år sedan, för mig funkade det inte! 🙄 
19 Nov 18 by member: findus72
5:2 är något helt annat som jag förstår det. Då ska du väl käka extremt kalorisnålt vissa dagar? Det hade varit helt omöjligt för mig med. Har jag börjat äta så måste jag få äta mig mätt. Annars vaknar min inre gremlin till liv 😂 
19 Nov 18 by member: Sandrrrrra

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Sandrrrrra's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.