RunDisney's Journal, 11 August 2018

Zijn er hier mensen die gebruik maken van een maaltijdbox? en zo ja, ben je tevreden over de porties, service en kosten?

3 Supporters    Support   

Comments 
Ik heb ongeveer een jaar lang een hello fresh abonnement voor 2 personen gehad. Ik heb in die periode 7 boxen besteld (je kunt elke keer pauzeren). Ik ben echt super tevreden erover. Ja het is prijzig, maar hierdoor heb ik wel weer elke keer nieuwe inspiratie. Sommige producten had ik nog nooit gegeten en nu eet ik het regelmatig. Porties zijn echt goed. Ik zeg vaak dat je er met z’n 2e en een klein kind van zou kunnen eten. Wij hielden vaak nog iets over. Ook fijn is dat je speciale recepten kan kiezen die gefocust zijn op calorieën. Ik ben nu gestopt met hello fresh, want ik ga binnenkort verhuizen. Zodra ik weer helemaal gesetteld ben, ben ik weer trouwe klant! 
11 Aug 18 by member: DvO@
het lijkt me helemaal top! maar niet voor mijn budget 
11 Aug 18 by member: Wikkie1977
Wij ook hello fresh bijna 2 jaar wekelijks gedaan. zijn goede boxen. je kunt 3 of 5 kiezen uit 8. Zijn erg gezond, veel variatie, veel groenten en makkelijk te maken. We zijn gestopt omdat ik weer uit de foodies wilde gaan koken 
11 Aug 18 by member: Pien5555
Ik heb al 3 jaar Hellofresh 3 x per week voor 3 personen. Keuze is uit 12 gerechten. Erg veel variatie, lekkere gerechten en gezond 😊 
11 Aug 18 by member: passie1967
Hello Fresh geprobeerd maar was voor ons niet de juiste verhouding (veel rijst/ pasta enz.). Bovendien duur. 
12 Aug 18 by member: Tijmpje
gaat het om de inspiratie of het gemak van het bezorgen? ik laat nl elke wk bezorgen dus stel ik mn eigen maaltijd zeg maar samen.  
12 Aug 18 by member: adff
Bedankt voor alle reacties! ADFF,een combinatie van beiden eigenlijk. Wanneer ik een nieuw recept uit wil proberen duurt het boodschappen doen veel langer. Ik vind het leuk om gevarieerd te eten, maar vanwege gemak en snelheid van boodschappen doen kom ik vaak op dezelfde dingen uit. Ik vind alleen de kosten wel pittig, maar bij Hello Fresh kun je bijv. pauzeren. Heb voor 15 euro een proefbox van Marley Spoon gehad en daarbij kreeg je t per maaltijd in een papieren zak. Dus je hoefde de zak maar uit de koelkast te pakken en je kon beginnen. Dat vond ik wel ideaal. 
12 Aug 18 by member: RunDisney
O.dat klinkt inderdaad ook super. je hebt bij ah ook recepten die je gelijk op je lijstje kunt zetten in zijn geheel en bijv alternatieven voor pasta etc zoeken als je dat minder eet. 
12 Aug 18 by member: adff

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



RunDisney's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.