001.dark.horse's Journal, 09 August 2018

Laatste maaltijd en een Proteine Shake gehad en gestart met 48uur vasten (wat ik waarschijnlijk 1x per maand ga doen). Vasten is niet synoniem met uithongeren! Het duurt een zeer lange tijd voor een gezonde lichaam in "starvation mode" is met vasten. Je zult heel wat sneller met dagelijks veel te weinig calorieen te eten in "honger mode" (met tekorten van essentiele voedingselementen) geraken dan regelmatig te vasten. Na 4 maanden Intermittent Fasting 16/8 (en nu ook begonnen met Prolonged Fasting) en regelmatig sporten is mijn metabolisme veel verbeterd, meer spieren en vetpercentage naar beneden (begin van de week ook resultaten van bloedonderzoek bij huisarts, zeer goede waardes).
Maar ieder zijn meug, je moet doen wat voor jou werkt.
Sinds gisteren ook pauze van 4 dagen ingelast voor sport. Daarna krachttraining combineren met Calisthenics en s'ochtends gaan joggen.
Ik ga het calorie tellen laten want heb nu ondertussen wel een goed idee wat ongeveer de calorie-waardes zijn (enkel nog sporadisch opzoeken van bepaalde producten). Voor de rest is het gewoon gezond verstand, zelfdiscipline (het is gemakkelijker wanneer het een gewoonte, routine is geworden) en CLEAN ETEN met sporadisch een cheat meal.

Diet Calendar Entry for 09 August 2018:
1949 kcal Activities & Exercise: Resting - 16 hours, Sleeping - 8 hours. more...



     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



001.dark.horse's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.