edithjarvinen's Journal, 28 July 2018

moi, minä taas täällä! mun paino on noussut nousemistaan, tällä hetkellä olen lihonut melkein 15 kiloa jatkuvien ahmimiskohtausten takia. lisäksi olen tällä hetkellä ”ei kiinnosta” tilanteessa, eli syön mitä ja milloin sattuu, koska eihän sillä enään ole väliä lihonko vielä lisää, kun olen näin paljon jo lihonut. olen kuitenkin viimein saanut aikaseksi puhua ahdistuksesta ruokaan ja kehoani kohtaan äidille, ja mulla onkin jo ensi viikolla aika lääkärin kanssa! käyn puhumassa syömisestä, ja bulimiasta jota sairastin viime vuoden puolella.
helpottunut olo että pääsen puhumaan lääkärin kanssa, toivottavasti hän ottaa asiat tosissaan ja haluaa oikeasti auttaa minua syömisessä ja mieleni kanssa.
minua on todella ahdistanut kun vanhat paidat ovat liian pieniä ja housut kiristävät reisistä ja mahasta.
haluan kiittää vielä teitä jotka on tsempannut minua pyytämään apua ja puhumaan äitini kanssa ongelmistani. kiitos ❤️
180.6 lb Lost so far: 46.3 lb.    Still to go: 15.2 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entry for 28 July 2018:
1638 kcal Activities & Exercise: Apple Health - 24 hours. more...
gaining 0.8 lb a week

18 Supporters    Support   

Comments 
Ihanaa, että äiti on tukenasi ja olet menossa lääkäriin ❤️ 🤗 
27 Jul 18 by member: J0hQ
Mahdottomasti Tsemppiä sulle ❤️ 
27 Jul 18 by member: sartsar
Hienoa että haet neuvoja tilanteesesi. Noi ahmimisethan voi olla monenlaista perua. Lääkärin kanssa kannattanee katsoa tuo lääketieeteellinen puoli mutta myös pohtia voiko olla tarve myös katsoa henkistä puolta. Ehkä lääkäri myös osaa neuvoa ravitsemusterapeutin joka osaa katsoa molempien perään. Kannattaa ehdottomasti tsempata ja ottaa apua vastaan. Elämänlaatu paranee kun pääsee vähänkin eteenpäin 😎 🤟 
28 Jul 18 by member: skäfä
Kovasti tsemppiä täältäkin ❤ T. About 20 vuotta ahmimishäiriön kanssa elänyt kohtalotoveri. Tiedän tuon tunteen, kun ei enää kiinnosta, mitä syö ja minkä verran. Mulla se tunne tulee, kun paino ylittää 60 kg. Kutsun sitä henkiseksi masennusrajaksi. Toivottavasti saat apua ja syömisen taas rennosti hallintaan.  
28 Jul 18 by member: usk@
Tsemppiä minultakin ❤ Tyttärelläni on anorektisen oireilun lisäksi bulimiavaiheita. Tosi hienoa, että olet kertonut äidillesi ja toivottavasti saat apua itsellesi. Tsemppiä kovasti!!! 
29 Jul 18 by member: Ananas73

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



edithjarvinen's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.