expectancy's Journal, 12 July 2018

Arkadaşlar egzersiz yapmadan zayıflanmaz mı ya. Yemiyorum yemiyorum yemiyorum ama hiç değişiklik yok. 5 gün oldu diyete tekrar başlayalı sadece kahvaltı yapıyorum. Akşama kadar sadece su ayran ya da meyveyle besleniyorum. Ama tartı hep 64. 5

Diet Calendar Entry for 12 July 2018:
1083 kcal Fat: 49.57g | Prot: 51.09g | Carb: 119.58g.   Breakfast: Şekersiz Çay, Sucuklu Yumurta, Domatesler, Nimet Karışık Tahıllı Ekmek, Siyah Zeytin, Doğal Peynir. Dinner: Patates (İçi, Tuzsuz, Haşlanmış). more...

4 Supporters    Support   

Comments 
Az kalori alarak metabolizmayı yavaşlatıp yağ yakımını durdurursunuz.Yaptığınız hata o aşamada zaten.Kalorinizi güzelce hesaplayıp 300-400 açık bırakıp sağlıklı besleneceksiniz.Şuan su ve kas kaybı olur en fazla bu da uzun vadede sağlık sorunlarına yol açmakta kendinize işkence etmenize inanın hiç gerek yok. 
12 Jul 18 by member: MMA19911
Egzersiz olarak da evde bile olsanız 20-30 dakikanız da mı yok eğer bir sağlık sorununuz yoksa.300-500 kalori yaktıracak çok egzersiz var youtube'de 
12 Jul 18 by member: MMA19911
Kilon sonradan gider belki benim de başlarda gitmedi. Veya meyveyi çok yiyor olabilirsin. Egzersiz falan yapmasan bile yürüyüşe çık. Bu arada günlük kaç kalori alıyorsun yaklaşık? 
12 Jul 18 by member: brnxynpk
Aslında eziyet etmek gibi değil besin olarak almam gerekenleri alıyorum. Yağ, tuz, şeker, ekmek hayatımda uzun süredir yoktu ama bu 5 gün daha dikkatli olduğum halde bir değişim göremedim. Eğzersiz yapmak biraz zor oluyor ne yazık ki 🙈 fazla tembelim. Bir de 10 kiloyu 1 yılda aldım. Kpss gibi bir stres ve eve kapanma mecburiyeti doğuran lanetten oldu hep. Öneri için teşekkür ederim.  
12 Jul 18 by member: expectancy
Buradaki hesaplamalara göre 1000 kalori alıyormuşum. Haftada bi kaç gün yarım saat yürüyorum aslında ama pek değişim yok.  
12 Jul 18 by member: expectancy
Ben de tembeldim ki hala tembelim ama inan bana bir yerden sonra hareketleri daha kolay yapmaya başlıyorsun yaparken zevk alıyorsun. Ben sadece 20 gündür falan yapıyorum bu süre zarfında bile yavaş yavaş hayatımın bir parçası olmaya başladı. Sen de yavaştan başla derim:)  
12 Jul 18 by member: brnxynpk
aç karına kilo verilmez az yediğinizi sanıyordunuz yağlı ve şekerli bekleniyorsunuz sıkıntı sebebi bu  
12 Jul 18 by member: dddtamer
Sürekli şu sınav bi geçsin öyle başlicam diyorum 😊 9 gün var. 9 gün sonra yapcam egzersiz ben de. Şimdi deli gibi üşeniyorum.  
12 Jul 18 by member: expectancy
Aksine egzersiz algılarınızı açar dikkat ve odaklanmayı güçlendirir uğuşukluğu giderir ertelemek zaman kaybı hem sosyal hayat hem kariyer için spor şart  
12 Jul 18 by member: dddtamer

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



expectancy's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.