Anoukrebbel's Journal, 30 May 2018

Ik heb mezelf vandaag even blij gemaakt. Ik hoop dat mijn goede motivatie nu nog een beetje betet wordt!

Diet Calendar Entries for 30 May 2018:
1324 kcal Fat: 51.54g | Prot: 78.91g | Carb: 133.55g.   Breakfast: Gebakken Ei, Eiwit, Vita D'or Bewust, Milner Extra Gerijpt 30+ Kaas, Jumbo Oerbrood Spelt. Lunch: AH Ijsbergsla, Augurken, Komkommer (met Schil), Komkommersalade, Baresa Kip Bites Sweet Chili. Dinner: Harvest Basket Potato Wedges, Uien, Rode Paprika, Eridanous Gyros, AH Tzatziki, AH Tortilla Wraps (40g). Snacks/Other: Aardbeien, AH Volkoren Digestive, AH Watermeloen. more...
1870 kcal Activities & Exercise: Fitbit - 24 hours. more...

25 Supporters    Support   

Comments 
ben heel benieuwd hoe hij bevalt en wat hij allemaal kan. waar heb je hem gehaald, besteld en hoeveel kostte hij als ik vragen mag  
30 May 18 by member: brigensam
Leuk ik heb hem ook sinds vorige week! Heeft mij tot nu toe al veel gemotiveerd. @brigensam ik heb hem bij de bol.com besteld! Die met zwarte band was daar vorige week afgeprijsd. 
30 May 18 by member: sharondanen
@brigensam ik heb hem bij de coolblue besteld voor 140 euro met het zwarte bandje. En ik heb het grijze bandje die ik er nu om heb bij de bol.com besteld. 
30 May 18 by member: Anoukrebbel
@sharondanen leuk! Ik ben benieuwd ☺ 
30 May 18 by member: Anoukrebbel
De bandjes kun je ook voor een paar euro bestellen bij Ali Express. Alleen duurt het wat langer voordat je het binnen krijgt😉 
30 May 18 by member: Nattuke
@Nattuke jaa klopt ook al gedaan maar ik wou direct een ander bandje er om hahah 
30 May 18 by member: Anoukrebbel
Zonder FitBit zou ik veel meer thuis op de bank achter de tv zitten. Met de FitBit heb ik de afgelopen 7 a 8 weken 804 km gewandeld (vandaag de Serengeti badge ontvangen 🙂). Als je hem serieus gaat gebruiken ga je er heel actief van worden. Ik wens je heel wandelplezier met de FitBit. 
30 May 18 by member: wvdzwart
Maar die fitbit zie je daar alleen je stappen op het wandelen of ook fietsen, fithniss ?  
31 May 18 by member: brigensam
Je ziet ook fietsen en workout. Dus meerdere opties. Ook rennen staat er tussen. Enige nadeel vind ik dat je er niet mee kan zwemmen. 
31 May 18 by member: Nattuke
Deze nieuwe fitbit kan toch wel in het water?? Mijn polar is aan vervanging toe denk/vind ik, dus ik had eens naar deze zitten kijken, toen ik mijn polar kocht waren er nog geen fitbits die onder water kunnen en ik zwem elke week. 
31 May 18 by member: Yvyvie
Deze kan niet onder water yvyvie, de nieuwe, fit bit versa, kan dat wel. 
31 May 18 by member: Warrigeboel
Voor die reden heb ik vandaag de Fitbit Versa gekocht. De charge 2 gaat naar mijn dochter. Vanavond wordt die geleverd. Ben benieuwd! 
31 May 18 by member: Nattuke
Oww ja dat was het verschil, ja die Versa vind ik weer erg groot aan die dunne polsjes van mij (als de rest van mij zo slank was, dan zat ik hier niet). 
31 May 18 by member: Yvyvie
De fitbit Charge2 was vorige week 119€ bij Cool Blue. Ik vind het vooral heel fijn om te zien hoe mijn hartslag gedurende de dag is en hoe mijn nachtritme eigenlijk is. 
31 May 18 by member: flexjeM

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Anoukrebbel's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.