edithjarvinen's Journal, 16 May 2018

Taas vähän ajattelin päivittää miten mulla on mennyt. Varmaan nyt kolmas viikko putkeen kun olen syönyt jälleen todella huonosti. Herkkuja ja muuta höttöä, ei yhtään ole enään selkärankaa ja on todella vaikea nyt ryhdistäytyä hyviin ruokailutottumuksiin. Ahmimista on ollut ja muutenkin on ollut todella suuri itseinho ja masentava olla.
Olen kuitenkin hieman asiassa edennyt, olen puhunut tämän hetkisestä tilanteestani, sekä aiemmin olleesta bulimiasta sähköpostin kautta ammattilaisen kanssa. Apua olen myös saamassa ravitsemusterapeutilta!
Paino on tällä hetkellä todella korkea. Paino masentaa ja koska paino ei ole sitä mitä haluan, ahdistun ja päätän syödä vähän lisää. Sekään ei tilanteeseen auta kyllä yhtään.
Mutta apua on saatavilla, eiköhän tästä ole vain ylöspäin, hitaasti mutta varmasti. Eiköhän painokin laske taas kun saa pääkopan kuntoon.

Diet Calendar Entry for 16 May 2018:
1996 kcal Activities & Exercise: Apple Health - 24 hours. more...


Comments 
Tärkeintä on että Sä voit itse hyvin ❤️ voimia ja hienoa että, et saat apua! 
16 May 18 by member: pikoni
vaikeita asioita, voimia# 
16 May 18 by member: zenniiii
Hei, hyvä että olet saamassa ammattiapua syömiseen. Samoin olisi varmasti hyvä päästä johonkin juttelemaan henkisestä puolesta. Syömishäiriötaustalla ei kuulosta hyvältä idealta jatkaa painonpudotusta ennen kuin voit henkisesti paremmin. Olisi varmaan hyvä miettiä, miksi ylipäätään pitäisi aktiivisesti pyrkiä pudottamaan painoa nyt. Tsemppiä ja valoa alkukesään!  
16 May 18 by member: tulppaana

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



edithjarvinen's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.