HettyMill's Journal, 12 May 2018

Het is niet te geloven!
Vanmorgen met de wederhelft naar een groot tuincentrum om een cadeau te kopen voor mijn schoonmoeder, zaten we zomaar ineens op een gezellig terrasje. Gelukkig was de machine voor speciale koffie's kapot dus kon ik geen latte -caramel-met-bonbon bestellen maar bleef het bij gewone koffie. Mijn wederhelft vond dat we er ook wel een punt appeltaart bij verdiend hadden en na 5 seconden van twijfel was ik het met hem eens.
Bij de eerste hap zag en proefde ik het al: deze appelpunt kwam uit de vriezer. Ik heb iets meer dan de helft opgegeten en de rest aan mn tafelgenoot gegeven. En spijt had ik ook. Dit was het dik worden niet waard.
Thuis gekomen kreeg ik honger en heb een klein trosje druiven genomen. Naarmate de middag ouder werd kreeg ik ook steeds meer honger en dat terwijl ik in geen dagen honger heb gehad!
Ik ben voor nu dus goed genezen van suiker en foute koolhydraten! En kijk de klok vooruit zodat ik straks eindelijk weer wat mag eten!

Diet Calendar Entry for 12 May 2018:
732 kcal Fat: 16.65g | Prot: 12.31g | Carb: 136.58g.   Breakfast: Jumbo Koffie Creamersticks, Aardbeien, Spinazie, Banaan, AH Basic Havermout, Alpro Kokosmelk. Lunch: Jonagold, Aardbeien, AH Pitloze Witte Druiven. Snacks/Other: Koopmans Appeltaart. more...

4 Supporters    Support   

Comments 
Hahah, dat was een goed leermoment. 
12 May 18 by member: annemiek rembil

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



HettyMill's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.