Дівчина з України's Journal, 12 June 2022

Запекла собі рибку, смак - просто бомба! Трохи малувато жирів, але пару шматочків сала все вирішать))

Diet Calendar Entry for 12 June 2022:
1887 kcal Fat: 162.63g | Prot: 81.11g | Carb: 25.77g.   Breakfast: Щедро Майонез Провансаль 67%, Огурец (с Кожурой), Помидоры, Сыр Сулугуни, Звенигора Сыр Добродар , Хек, Ферма Масло Сливочное 82,5%, Лук. Lunch: Сало, Оливковое Масло (Первого Отжима), Капуста Белокочанная, Болгарский Перец, Зеленый Лук, Куриный Фарш, Свиной Фарш. more...

25 Supporters    Support   

Comments 
Я вибачаюсь а як в таку жару їсте сало ??? Хочеться щось легеньке коли жарко ) Салом то ж на зиму запасатися ) 
12 Jun 22 by member: Ната Ж.
Я не автор, но интересно. Просто уже не первый раз читаю о жаре и аппетите. Я когда прихожу домой, включаю кондиционер, через пол часа-час все приходит в норму. могу есть все как обычно😅жара вообще не влияет на аппетит, жирное не жирное. На жаре, на улице - да, есть не хочу. Так там же никто и не ест🤷‍♀️ 
12 Jun 22 by member: nataliyaevko
Мабуть люди по різному жару переносять. Я коли жарко жирне взагалі не з'їм, літом в мене йде нежирне м'ясо і риба і фрукти/овочі. 
12 Jun 22 by member: Ната Ж.
Мм яка смакота 
12 Jun 22 by member: stanchevaval
Nata, не варто вибачатись) Всі люди різні, смаки різні, підходи до схуднення різні. Сало їм, як і всі інші продукти, ротом) ретельно пережовуючи. Та і їм я його не для того, щоб на зиму запасатися, а щоб схуднути. Як би парадоксально це не звучало. Он маса людей, щоб схуднути, їсть хліб, вуглеводні батончики, а я - сало)) Кожному своє. Просто я на кето, тому такий раціон.  
12 Jun 22 by member: Дівчина з України
Я в курсі про кето, так як сама схудла на 15 кг і пробувала все і кето теж, але на кето саме від сала було погано дуже зі здоров'ям,тому зараз їм інші жири : горіхи, авокадо, оливки, від цих продуктів проблем немає. 
12 Jun 22 by member: Ната Ж.
А мені от від сала добре)) Та й їм же я його не кілограмами, а 30-40 грам за день. Горіхи і оливки теж їм, а от авокадо зараз у нас зникло, мабуть у зв'язку з війною. У вас чудові результати, вітаю!  
12 Jun 22 by member: Дівчина з України
Настолько вкусно выглядит😍😍😍 
21 Jun 22 by member: Zeitgeist_E

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Дівчина з України's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.