tepe_00's Journal, 18 October 2021

Mielenterveys taas koetuksella ja ruoanlaittomotivaatio hukassa. Ostin sitten eilen jääkaappiin valmisruokia. Ajattelin että tässä vaiheessa on parempi syödä oikeaa ruokaa (vaikka ei paras valinta olekaan) myös päivällä, etten päädy vetämään illasta kaloreita kaksin käsin.

Yritän muistaa että näissä asioissa ei kannata pyrkiä aina täydellisyyteen. Yritän miettiä mitä voisin huomenna tehdä paremmin kuin tänään varsinkin kun tilanne muuttuu. Lisäksi yritän muistaa onnistumiset. Vaatekoko ei ole muuttunut enkä käe eroa peilistä ja itse painoa on yli puolentoista vuoden aikana lähtenyt "vain" noin 10 kiloa, mutta se on kuitenkin yli 10 % pudotus lähtöpainosta. Yksi asia mikä antoi tosi paljon perspektiiviä oli se tieto, että lihavuuden hoidossa pyritään 5 - 10 % pysyvään pudotuksen.

Tästä uuteen viikkoon.

Diet Calendar Entry for 18 October 2021:
1551 kcal Fat: 56.47g | Prot: 85.37g | Carb: 167.88g.   Breakfast: Valio Profeel Proteiinirahka Mango-Vanilja, Paulig Kahvi, Kotimaista Rasvaton Maito. Lunch: Kotimaista Rasvaton Maito, Suolakurkut, Perunamuusi, Jauhelihapihvi. Dinner: Pirkka Esipaistettu Valkosipulivoipatonki. Snacks/Other: Valio A+ Kreikkalainen Luonnonjogurtti, Hunaja, Pirkka Kaakaojauhe. more...

15 Supporters    Support   

Comments 
Tsemppiä! 🙂 Kukin omaan tahtiin, omalla tavallaan ja omien voimavarojen mukaan. 👍👍 
18 Oct 21 by member: hilma71
Halaus😟 kuulostaa rankalta vaiheelta, joten parempi on olla vähän armollisempi itselle. Jokainen gramma mikä painosta lähtee lähtötilanteeseen nähden on aina kotiin päin ja varmasti kannattaa. 
18 Oct 21 by member: heepoxx
tsemppiä 🤗 
18 Oct 21 by member: LadyLazarus82
Ei valmisruuissa mitään perustavanlaatuista vikaa ole 👍🏻 Useasti ovat hiukan kaloritiheämpiä, kuin itse tekemät versiot, mutta pääasiallisesti kuitenkin ihan "oikeaa ruokaa", joten ne on ihan täysin hyviä ratkaisuja, kun kaikki muu tekee elämisestä hankalaa. Voimia sinulle jaksamiseen!  
18 Oct 21 by member: Santtu21
Joo, motivaation katoaminen ei tunnu kivalta 😞 toivottavasti ""valmisruokatauko" auttaa ja sit taas tekee mieli tehdä ite 🙂 
18 Oct 21 by member: Dietcoke6

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



tepe_00's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.