Sansa0's Journal, 11 July 2021

27.12.2019 Aloitin tämän elämäntapamuutoksen kun vaaka näytti 98kg. Ei ollut suurempia motiiveja painon suhteen, ei niinkään se luku, vain se että kun vaan mahtuisi pienempään vaatekokoon.
Heitin hatusta luvun 71kg mihin ns.pyrkisin ja tuli eilen huomattua et nyt on menty alta sen kun vaaka näytti 70,3kg.

Eli reilu puolitoista vuotta takanapäin ja n.28kg kevyempänä.

Ei tämä nyt vielä ohi ole, varsinkin vyötärön ympärysmitta saisi olla pienempi, joten hitaasti mutta varmasti etiäppäin, paino sitten ollen mitä vaan, kunhan vaan vaatekoko olisi se M.

Diet Calendar Entry for 11 July 2021:
1360 kcal Fat: 26.11g | Prot: 46.69g | Carb: 231.61g.   Breakfast: Bonne Mangosose, Fazer Alku Kauramuro Kaurasydän, Alpro Natural n. Sugars. Lunch: Kurkku, Pirkka Valkosipuli-Salaatinkastike, Järvikylä Jääsalaatti, Kirsikkatomaatit, Novelle Fresh Mustikka, Old El Paso Stand'n.stuff Tortillas, Soyappetit Soijapalat, Porlammin Vege Plus. Dinner: Kasvissosekeitto. Snacks/Other: Rainbow Popcorn, Alpro Vanilla Custard, Porkkanat, Mansikat, Banaani, Marshmallow Fluff Marshmallow Fluff. more...

27 Supporters    Support   

Comments 
Tosi hienosti, paljon Onnea saavutuksesta. Minä juuri aloitin ja n.-29kg vielä edessä. jos jossain vaiheessa pääsis lähelle tuota 7 alkavaa lukua. Aivan ensin on se, että sais tuon ekan kympinkin pois :)  
11 Jul 21 by member: Pieniyöreä_53

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Sansa0's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.